Peeling & ansiktsmasker fra The Ordinary

Salicylic Acid 2% Masque er laget for å fremme glød og forbedret hudstruktur. Formelen inneholder kull og leire som renser huden og etterlater den myk og fresh.

Salicylsyre-strukturen letter fettløseligheten og muligheten for å blande seg med lipidene som ligger på hudens overflate. Det er en ingrediens som passer for å fjerne tørre, døde hudceller fra hudoverflaten på en fet og uren hud for å fremme økt glød. Kull og leire er kjente ingredienser som virker dyptrensende og absorberer talg. De fjerner urenheter fra ansiktet som ellers ville blitt på hudoverflaten og tettet porene. Til forskjell fra Salicylic Acid 2% Solution, er Salicylic Acid 2% Masque et produkt som skal vaskes av huden. Ikke la produktet virke i mer enn 10 minutter for å få optimal eksfolierende effekt. Brukes 1-2 ganger i uken på godt renset, tørr hud. Brukes ikke på fuktig hud. Påfør jevnt over hele ansiktet med fingertuppene, unngå området rundt øynene. La produktet virke i maks. 10 minutter. Vask av med lunkent vann. Unngå øyenkonturene både ved påføring og fjerning.

Test på et lite område før bruk:
Påfør produktet direkte på et lite område 3 dager på rad for å se om du reagerer mot produktet. Hvis du opplever kraftig irritasjon, rødhet, utslett, hovenhet i øyne og hals, blemmer, vanskeligheter for å puste; vask av, avslutt bruken og rådfør deg med en lege. Oppbevares utilgjengelig for barn.

(Advarsel mot solskader: Dette produktet inneholder en beta hydroxysyre (BHA) som kan øke hudens følsomhet for sol og solskader. Bruk solfaktor og beskyttende bekledning, og begrens soleksponeringen mens du bruker dette produktet og en uke etter.)

Artikkelnummer: 1577572

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer