The Ordinary Granactive Retinoid 5% in Squalane 30ml

199 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Granactive Retinoid 5% in Squalane 30ml

Utsolgt,  levering 2-6 hverdager – Farge: No color

Serum, booster & olje fra The Ordinary

Denne løsningen uten vann inneholder en konsentrasjon av 5% av et avansert retinoid aktivt kompleks kalt Granactive Retinoid, som har vist seg å gi bedre resultater mot flere aldringstegn uten å forårsake den irritasjonen som i blant kan oppstå med retinol. Granactive Retinoid, en aktiv teknikk fra Grant Industries, er et kompleks av løselig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR), en avansert form for retinoid som i er en ester av A-vitaminsyre som gir en bedre effekt mot tegn på aldring enn retinol, retinylpalmitate og nesten alle andre former av retinoid.

Bruk: Appliser en liten mengde over ansiktet om kvelden som en del av din hudpleierutine etter vannbasert serum, men før krem (f.eks. nattkrem). Må ikke brukes i kombinasjon med andre retinoid-produkter. Unngå soleksponering. Oppbevar produktet på et kaldt og tørt sted.

Innhold: Squalane, C12-15 Alkyl Benzoate, Bisabolol, Dimethyl Isosorbide, Hydroxypinacolone Retinoate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.

Artikkelnummer: 1540058

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer