Stekepanner & grillpanner fra Tefal

Ingen riper, ingen hakk, aldri fastbrent mat - med pålitelige kokekar som tåler tøffe tak i lang tid er du alltid velutstyrt på kjøkkenet

Den nye serien Unlimited Premium oppfyller Tefals høyeste kvalitetskrav og har det mest slitesterke non-stickbelegget noensinne, TITANIUM ANTI-SCRATCH, som varer hele seks ganger lenger enn det vanlige TITANIUM-belegget.

Belegget er så robust og ripefast at kan brukes med stålredskaper uten å skades, og stekeflaten beholder sin gode slippevne i lang tid. Når ingenting brennes fast, blir det lettere å få til perfekt stekeflate eller tilberede sunn mat uten olje eller smør. Med Tefal Unlimited Premium blir det lettere å lykkes på kjøkkenet med små og store måltider til både fest og hverdag. (*Intern slitasjetest på produsentens fabrikker).

Oppdag TITANIUM ANTI-SCRATCH, Tefals mest ripefaste non-stickbelegg noensinne* som er så slitesterk at den holder opptil 6 ganger lenger enn vanlige TITANIUM-belegg (*Sammenlignet med andre non-stickbelegg fra Tefal i en intern slitasjetest).

Den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ endrer farge når temperaturen er perfekt for å starte tilberedelsen. Dermed får du en perfekt stekeflate, tekstur og smak på rettene dine.

THERMO-FUSION+™: Tefals mest effektive induksjonsbunn
Induksjonsbunnen Thermo-Fusion+™ er ekstra bred og tykk. Det betyr at oppvarmingen går raskere og at varmen fordeles svært jevnt i kokekaret slik at matlagingen blir lettere.

- Produsert i Frankrike - Serien er designet og produsert i Frankrike med Tefals spesialkompetanse og kvalitetsfokus.
- 100% trygt non-stick-belegg: 0% PFOA, 0% bly, 0% kadmium.

Har gjennomgått strengere kontroller enn nødvendig iht. gjeldende regler for næringsmiddelkontakt. Med ingen bly, ingen kadmium (ingen Pb, ingen Cd) innebærer ingen forsettlig tilsetning av Pb og Cd.

Artikkelnummer: 1641595

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale