Tefal Dampstasjon Express Power SV8060E0

Black Week – Super Deal
Gjør kupp på tusenvis av varer med opptil 70% rabatt*!

Happy Shopping!

1 756 NOK 2 195 NOK -20% Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 74,00 NOK/mnd

Få antall igjen,  levering 6-8 hverdager

Strykejern & tekstilpleie fra Tefal

TEFAL EXPRESS POWER SV8060

Med dampstasjonen Express Power får du alltid raske og pålitelige strykeresultater. Det kraftige damptrykket glatter effektivt ut skrukker
og bretter på alle typer stoff, og den avtagbare kalkoppsamleren letter vedlikeholdet og forlenger dampstasjonens levetid.
Fordi temperatur og dampstrøm stilles inn automatisk, kan du trygt stryke alle typer tekstiler uten å bekymre deg for svimerker.
Den selvrensende strykesålen Durilium Airglide har svært god glid slik at du kan stryke uten anstrengelse.

Dampstasjonen Express Power har et praktisk rengjøringssystem med avtagbar kalkoppsamler som gjør den svært lettstelt. Dermed får dampstasjonen lang levetid, og beholder sin høye ytelse. Det kraftige damptrykket passer alle typer tekstiler, og garanterer at du raskt og enkelt får strykingen unna. Med et pumpetrykk på 6,6 bar og et kontinuerlig damputslipp på 130 g/min glatter du effektivt ut stoffet, og de kraftige dampstøtene på 450 g/min får bukt med selv de vanskeligste folder. Pumpen er spesialkonstruert for å være stillegående slik at du slipper unødvendig lyd mens du stryker. Strykesålen Durilium AirGlide er selvrensende og har svært god glid.

Avtagbar kalkoppsamler:
Effektivt antikalksystem med avtagbar kalkoppsamler som gjør dampstasjonen svært lettstelt og beholder ytelsen i lang tid. Det medfølger et praktisk tilbehør som letter vedlikeholdet.

Ekstremt kraftig:
Med et pumpetrykk på 6,6 bar og et kontinuerlig damputslipp på 130 g/min glatter du effektivt ut stoffet, og de kraftige dampstøtene på 450 g/min får bukt med selv de vanskeligste folder.

Svært god glid:
Strykesålen Durilium Airglide har svært god glid og perfekt dampfordeling, slik at du kan stryke uten anstrengelse. Sålen har et selvrensende belegg som letter vedlikeholdet.

Ingen uforståelige innstillinger:
Fordi temperatur og dampstrøm stilles inn automatisk, kan du trygt stryke alle typer tekstiler, og trenger ikke bekymre deg for svimerker eller kompliserte innstillinger.

Vertikal damp:
Med dampstasjonen er det enkelt å dampe klær, og den er klar for vertikal bruk etter bare 30 sekunder. Frisk opp klærne på noen sekunder.

Sikker flytting og oppbevaring:
Sperrefunksjonen låser fast strykejernet på holderen slik at det kan flyttes og oppbevares trygt og enkelt. Vannbeholderen rommer 1,8 liter, og kan enkelt tas av ved påfylling.

Stillegående pumpesystem
Pumpen er spesialkonstruert for å være stillegående slik at du slipper unødvendig lyd mens du stryker.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1624500

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale