Ansiktspleiesett fra Swiss Clinic

De utskiftbare nålehodene til Skin Roller består av sølvbelagte mikronåler i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles over huden, simuleres en skade i huden. Dette fører til at kroppens naturlige tilheling starter, hudens produksjon av kollagen og elastin stimuleres og nye friske hudceller skapes.
Økt absorbering
Etter behandling, og takket være mikronålene, øker hudens opptak av serum og aktive ingredienser med 300%. Skin Roller sørger altså for at du får maksimalt ut av din hudpleierutine og dine hudpleieprodukter. Det er et utmerket redskap for anti age-behandling, eliminering av hudormer, og for å skape spenst og glød i huden.
En sunn hud
Når du drar dermarolleren over huden i ulike retninger stimulerer den produksjon av nytt bindevev og hudceller, noe som igjen glatter ut ujevnheter og gir deg en friskere hud.

3 ulike nålehoder
0,2 mm for Face, anbefales for ung, sensitiv og tynn hud, f.eks. rundt øynene
0,5 mm for Face, anbefales for best resultat
0,5mm for Body, er et bredere nålehode med 1080 nåler for å behandle større hudområder på kroppen, f.eks. lår eller mage
Perfekt start for nybegynnere
Er du usikker, men nysgjerrig kan du begynne med å behandle med 0,2 mm nållengde og føle deg fram. Når du føler deg komfortabel, bytter du til 0,5 mm for maksimalt resultat. Det går utmerket å bruke de forskjellige nålehodene på alle deler av kroppen, f.eks. bryst, hender eller knær. Test deg fram, og følg instruksjonene og rutinene nøye.

Behandlingsperiode
Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dager i strekk med like langt opphold, slik at huden rekker å hvile og hente seg inn. Når huden er restituert, fortsetter du med en ny behandlingssyklus. Fortsett på denne måten, fem dagers behandling og fem dagers hvile, i to måneder. Vi anbefaler at du starter en ny behandlingsperiode med et nytt nålehode med hvasse nåler, slik at man ikke skader huden og for å få optimalt resultat. Nye utskiftbare nåleholder til Skin Roller finner du her.

Hygiene er uhyre viktig
Som alltid ved behandling med mikronåler er renslighet mildt sagt viktig. Husk å alltid behandle på tørr, frisk og ren hud. Sørg for at din Skin Roller er desinfisert. For å lette rengjøringen av Skin Roller anbefaler vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Vær også nøye med hvordan du oppbevarer din Skin Roller. Bruk medfølgende deksel til nålehodet, slik at mikronålene holder seg rene og intakte.

(Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray er ikke inkludert, men anbefales sterkt for å rengjøre din Skin Roller. Du legger den enkelt til i kassen til redusert pris)

Husk
Unngå å behandle om du:

Har åpne sår i huden
Lider av hudsykdom eller overdreven arrdannelse (keloider)
Er gravid eller ammer

Artikkelnummer: 1563311

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale