Ansiktspleiesett fra Swiss Clinic

Behandling av fine linjer
Behandling av rynker
Behandling av arr
Behandling av store porer og urenheter
Pigmentforandringer
Face består av to produkter; Skin Roller og Face Serum. Skin Roller er en mikronålsbehandling med utskiftbart nålehode. Bytt nålehode for å behandle ulike hudområder, og sikre at du alltid behandler med hele og hvasse nåler for beste resultat. Nye utskiftbare nåleholder til Skin Roller finner du her. Til Face inngår nålehodet 0,5 mm for Face som består av 600 sølvbelagte mikronåler i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles over huden, simuleres en skade i huden. Dette fører til at kroppens naturlige tilheling starter, hudens produksjon av kollagen og elastin stimuleres og nye friske hudceller skapes.

Behandlingen medvirker også til:

Glattere hud
Bedre elastisitet
Balansert hudtone
Etter mikronålbehandlingen skal det påføres en rikelig mengde Face Serum. Serumet absorberes 300% mer takket være alle mikrohullene i huden skapt av Skin Roller. Serumet består av en svært konsentrert, lett og silkemyk formel med fem hyaluronsyrer og fem peptidkomplekser. Den høye konsentrasjonen av disse effektive ingrediensene med anti age-egenskaper fremmer en intensiv gjenoppbygging av huden ved å bevare elastisiteten og motvirke at huden blir slapp.
Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dager i strekk med like langt opphold, slik at huden rekker å hvile og hente seg inn. Når huden er restituert, fortsetter du med en ny behandlingssyklus. Fortsett på denne måten, fem dagers behandling og fem dagers hvile, i to måneder. Vi anbefaler at du starter en ny behandlingsperiode med et nytt nålehode med hvasse nåler, slik at man ikke skader huden og for å få optimalt resultat.
Hovedmålet med Face Microneedling Home Treatment er å behandle aknearr, redusere rynker, fine linjer og få en umiddelbar glød, men du kommer også til å oppleve både en jevnere hud og en mer balansert hudtone. Etter denne behandlingen er det mange som opplever at behovet for dekkende sminke, f.eks. foundation, concealer og pudder reduseres kraftig.

Som alltid ved behandling med mikronåler er renslighet mildt sagt viktig. Husk å alltid behandle på tørr, frisk og ren hud. Sørg for at din Skin Roller er desinfisert. For å lette rengjøringen av Skin Roller anbefaler vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Vær også nøye med hvordan du oppbevarer din Skin Roller. Bruk medfølgende deksel til nålehodet, slik at mikronålene holder seg rene og intakte.

(Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray er ikke inkludert, men anbefales sterkt for å rengjøre din Skin Roller. Du legger den enkelt til i kassen til redusert pris)

Unngå å behandle om du:

Har åpne sår i huden
Lider av hudsykdom eller overdreven arrdannelse (keloider)
Er gravid eller ammer

Artikkelnummer: 1563319

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale