Sheet mask fra Swiss Clinic

Glow og glans i huden på bare 15 minutter
Hele 87% aktive ingredienser som absorberes dypt inn i huden
Ikke skyll av etter behandling med Face Dry Mask. De aktive ingrediensene virker i åtte timer etter behandlingen, vanlige masker i cirka 45 min. Det er elleve ganger lenger
En Face Dry Mask kan brukes tre ganger
Masken sitter godt på ansiktet, og gjør det mulig for deg å fortsette med din skjønnhetsrutine mens den jobber
Vanlige ansiktsmasker kan ofte klebe og medføre et visst ubehag ved bruk. Face Dry Mask er en tørr maske, enkel å ta på og ta av, helt uten kliss og ubehag. Behandlingen er enkel, rask og luksuriøst komfortabel. Tradisjonelle ansiktsmasker krever at du skyller ansiktet med vann etterpå, noe som har en uttørkende effekt. Face Dry Mask skal man ikke skylle av, noe som gjør at huden etterlates fuktet og jevn, som en primer, i perfekt stand etter hver behandling. Dette gjør den like bra som morgenrutine som kveldsrutine. Synlig effekt allerede etter 15 minutters bruk, og effektiv og virksom i hele åtte timer.

Slik fungerer Dry Mask
Dry Mask-teknologien har en nyskapende fremgangsmåte for å fordele aktive ingredienser til huden. Denne teknologien kalles Wearable Skincare Technology (WST) og betyr at ingrediensene er innebygd i tekstilet. Takket være biomimetiske lipidkomponenter tilpasser WST seg problemfritt til hudens konturer. Ved kontakt med huden begynner materialet omgående å frigjøre de aktive ingrediensene og overfører dem, og vektorene penetrerer gradvis i de ulike hudlagene. Dry Mask tilpasser seg forskjellige hudtyper, og er derfor effektiv for både normal, sensitiv og tørr hud.

Artikkelnummer: 1563313

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale