Øvrig kroppspleie fra Swiss Clinic

Behandlingen kan utføres når det passer deg, både på reise eller hjemme. Body Microneedling Home Treatment er utviklet for behandling av:
Strekkmerker
Kroppsarr
Cellulitter
Body består av to produkter; Skin Roller og Cryogel Body Serum 3D. Skin Roller er en mikronålsbehandling med utskiftbart nålehode. Bytt nålehode på din Skin Roller for å behandle ulike hudområder, og sikre at du alltid behandler med hele og hvasse nåler for beste resultat. Nye utskiftbare nåleholder til Skin Roller finner du her. Til Body inngår nålehodet 0,5mm for Body som består av 1080 sølvbelagte mikronåler i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles fram og tilbake på for eksempel mage eller lår simuleres en skade i huden. Dette fører til at kroppens naturlige tilheling starter, hudens produksjon av kollagen og elastin stimuleres og nye friske hudceller skapes.
Behandlingen medvirker også til:
Fettcelleforbrenning
Jevnere og mer balansert hudstruktur
Stimulering av elastin- og kollagenproduksjon
Etter behandlingen med Skin Roller skal en rikelig mengde Cryogel Body Serum 3D appliseres over hele det behandlede området. Serumet absorberes 300% mer takket være alle mikrohullene i huden skapt av Skin Roller. Serumet inneholder en blanding av aktive ingredienser med det felles mål å fremme bearbeidingen av cellulitter og strekkmerker. En av ingrediensene er den omtalte Chronobiological Contoruing Corallina som jobber døgnet rundt og reduserer dannelsen av fettceller samt lagringen av fett når man sover. Corallina har også vist seg å øke fettforbrenningen når man er aktiv i løpet av dagen.
For optimalt resultat bør behandlingen kombineres med regelmessig mosjon, balansert kosthold, ordentlig søvn og rikelig vanninntak.
Vi anbefaler en behandlingsperiode på fem dager i strekk med like langt opphold, slik at huden rekker å hvile og hente seg inn. Når huden er restituert, fortsetter du med en ny behandlingssyklus. Fortsett på denne måten, fem dagers behandling og fem dagers hvile, i to måneder. Vi anbefaler at du starter en ny behandlingsperiode med et nytt nålehode med hvasse nåler, slik at man ikke skader huden og for å få optimalt resultat.
Ved å dag etter dag simulere en skade i huden og samtidig forsterke kroppens naturlige tilheling og produksjonen av nye hudceller, kommer suksessivt strekkmerker, andre arr og cellulitter til å bli kraftig redusert. Du vil også oppleve at huden din får mer spenst og glød.
Som alltid ved behandling med mikronåler er renslighet mildt sagt viktig. Husk å alltid behandle på tørr, frisk og ren hud. Sørg for at din Skin Roller er desinfisert. For å lette rengjøringen av Skin Roller anbefaler vi vår Beauty Accessory Cleaning Spray. Vær også nøye med hvordan du oppbevarer din Skin Roller. Bruk medfølgende deksel til nålehodet, slik at mikronålene holder seg rene og intakte.

(Produktet Beauty Accessory Cleaning Spray er ikke inkludert, men anbefales sterkt for å rengjøre din Skin Roller.

Unngå å behandle om du:
Har åpne sår i huden
Lider av hudsykdom eller overdreven arrdannelse (keloider)
Er gravid eller ammer

Artikkelnummer: 1563308

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale