Øyne fra Sweed Lashes

Sweed Lashes tar løsvipper til et nytt nivå med et bredt og kvalitativt sortiment som består av tre kolleksjoner i fargene svart og brunt. Alle vippene er fremstilt av en av Sveriges mest fremstående makeupartister, og har et unikt gjennomarbeidet feste i gjennomsiktig bomull som gjør de enkle å bruke for både proffer og nybegynnere. Vippene er håndknytte, av høyeste kvalitet og kan brukes opptil 10 ganger. Alle Sweed Lashes emballasjer er produsert av ubestrøket papir og gjenvinnbar PET-plast.

Ida Ekman er en av Finlands fremste makeupartister, kjent for sin kreativitet og fremtredende stil. I dette samarbeidet med Ida Ekman finnes disse individuelle vippene slik at du kan skape din helt egen look!
Ida Ekman Edition: Jeg vil at vippene skal representere meg som artist. Jeg liker vågale, treffsikre og ekstraordinære stiler. Som makeupartist kan jeg uttrykke min kreativitet med sminke, og jeg ble derfor superglad da jeg fikk gjøre dette samarbeidet med Sweed Lashes. Jeg elsker å skape unike stiler og å avslutte med store 3D-vipper for å komplettere den endelige looken. Vippene mine kommer i en rød eske, noe som er helt min stil. Vippene er selvsagt cruelty free og veganske. Jeg ønsker at du skal utfordre deg selv, og finne nye sminkemåter. Våg å ta den helt ut, og ikke glem å ha det gøy på veien!

Flair: Vipper i single, doble og triple klynger i ulike lengder slik at du kan skape din egen unike look.
Singel: 7 mm
Dobbel: 10 mm + 12 mm
Trippel: 10 mm + 12 mm

Farge: Svart

Artikkelnummer: 1626216

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale