Fargede linser fra SWATI Coloured Lenses

Er du ute etter en legendarisk look? Denne brune fargetonen med et snev av gult i kommer aldri til å gå av moten. En allsidig nyanse som fungerer godt sammen med et bredt utvalg av andre farger, uansett hvilken makeup du velger, uansett humør og dagsform.

Fargede kosmetiske kontaktlinser med naturlig effekt. Sammen med øyefargen din gir SWATIs linser en naturlig nyanse som er unik for nettopp deg. Match antrekket eller legg til det lille ekstra. SWATIs kosmetiske linser er et lite tilbehør som gjør stor forskjell.
Merk: effekten av de fargede linsene varierer avhengig av den naturlige irisfargen din.

SWATIs linser har høy kvalitet og brukervennlighet sammen med en sikkerhetsstandard som overgår bransjens krav.
1 eske med 1-måneders fargede kosmetiske linser.

Vi gjør alt vi kan for å sikre at linsene våre er markedsledende på kvalitet og brukervennlighet, samtidig som de har en sikkerhetsstandard som overgår bransjens krav.

Produkttype: myke kontaktlinser
Innhold: 2-pk (ett par) i linsebeholder med isotonisk saltløsning
Vanninnhold: 42%
Brukstid: 1 måned
Steriliseringsmetode: dampsterilisering

Teknisk produktinformasjon:
SWATIs kosmetiske linser er produsert i henhold til internasjonale sikkerhetsstandarder (ISO 13485) og er CE-merket. Det betyr kort fortalt at de er like sikre å bruke som de tradisjonelle linsene som selges på apoteket. Les alltid SWATIs veiledning på nettet før du begynner å bruke linsene.

Bruk
Før første gangs bruk - forberedelse:
Bruk den medfølgende pinsetten til å ta ut linsene fra originalforpakningen. Legg hver linse for seg i SWATI-linseboksen og dekk over med ny linsevæske i minst 4 timer. Vask og tørk hendene. Bruk en håndsåpe uten olje, mykgjører eller parfyme. Legg alltid makeup etter at du har satt inn linsene.

Trinn 1 - Sette inn linser
- Sjekk at kontaktlinsene er i perfekt stand. Gjør det til en vane å sette inn linsen på det høyre øyet først for å unngå forvirring.
- Sett linsen på pekefingeren. Sjekk at linsen er ren, og at den rette siden vender oppover som på bildet.
- Hold det øvre øyelokket åpent med pekefinger og langfinger på venstre hånd. Hold samtidig det nedre øyelokket åpent med langfingeren på høyre hånd. Se rett inn i øyet i speilet og sett linsen langsomt og forsiktig på øyet. Slipp deretter øyelokkene forsiktig og blunk. Du kan massere det øvre øyelokket forsiktig for å sentrere linsen.

Trinn 2 - Ta ut linser, oppbevaring
- Se oppover og hold igjen det nedre øyelokket.
- Før linsen forsiktig nedover med pekefinger og tommel.
- Klyp tak i kanten på linsen og ta den ut av øyet.
- Legg linsene i ny linsevæske i linseboksen.
- Desinfisering: Før du setter linsen inn igjen etter at du har tatt den ut, må du alltid rengjøre linsen med linsevæske som din optiker har anbefalt. Etter at du har brukt linsene dine, bør du oppbevare dem i
kontaktlinsebeholderen som er fylt med fersk linsevæske. Hvis du bruker kontaktlinsene dine uregelmessig, bør du bytte ut linsevæsken en gang i uken.

Trinn 3 - Anbefalinger ved bruk
Hvis øynene føles tørre, kan øyedråper tilpasset kontaktlinser hjelpe mot tørrheten. Ikke sov med linsene. Hvis øynene blir irritert, må du ta ut linsene og rengjøre dem på nytt. Hvis irritasjonen vedvarer, må du ta ut linsene og kontakte øyelege.

Artikkelnummer: 1626143

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale