Simplicity & Tranquility TWO WAYS OF CHRISTMAS

Årets høytid går i enkelhetens, roens og omsorgens tegn. Omsorg for de aller nærmeste, ro i atmosfæren og enkelhet i detaljene. Vi viser to forskjellige interiørstiler som begge inspirerer til sosial omgang og nærhet. Den ene stilen legger vekt på simplicity – jordnære nyanser møter myke, rette linjer, og gir den tradisjonelle julepynten en skandinavisk følelse. Den andre stilen oser tranquility – mørke farger legger grunnlaget for en mer koselig, klassisk julestemning. Begge stilene knytes sammen med våre nye vintageduker i lin. For å gjøre julen litt mer bærekraftig brukte vi gamle stoffer til sesongens linduker, som kommer i ulike utførelser. Bli inspirert av de forskjellige stilene, og forbered hjemmet til jul.

[1/2]

With a touch of simplicity…


Loungestol Jessi 2319 NOK
Serviett Lovely i vasket lin, 4-pk 378 NOK

Pynt julen med enkle, skandinaviske innslag. Lyse stoffer brytes av med mørke detaljer og grønne bartrær. Naturfarger som myk beige, grønt og brunt gir et vakkert, trendy inntrykk.

I år pynter vi spisebordet med vintage. Sesongens linduker er resirkulerte, som vi har farget på nytt og gitt nytt liv.

#ELLOSHOME

Textiles & fabrics

  • Lovely Linen Serviett Lovely i vasket lin, 4-pk

    378 NOK 445 NOK

    +18 farger

Hengende Stjerne Frozen 100 cm 599 NOK

Let there be light

  • Star Trading Hengende Stjerne Frozen 100 cm

    599 NOK
  • PR Home Julestjerne Sirius 60 cm

    330 NOK
  • Markslöjd CLARA Hengende Stjerne 75 cm

    399 NOK

    +1 farge

  • Star Trading Adventslysestake Milano

    1 299 NOK

    +1 farge

[2/2]

… and a dash of tranquility.


Ryeteppe Novara i ull 2659 NOK Stol Bell 2-pk 3439 NOK

Skap en rolig og koselig atmosfære ved å bruke mørke naturfarger som grunnlag i rommet. Lek med lyskilder, legg til tekstiler og tenk lag-på-lag, bare for hjemmet.

Details of Christmas

    Vintage linen

    Istedenfor å fremstille nytt, valgte vi å ta del av den skatten av stoffer som allerede finnes. Vi samlet inn brukt stoff i lin fra forskjellige hjelpeorganisasjoner. Vi vasket, arbeidet og farget de på nytt for å lage sesongens linduker. Dekk på til nære og kjære, og la julestemningen ta over.

    Vintage linen