Årets høytid går i enkelhetens, roens og omsorgens tegn. Omsorg for de aller nærmeste, ro i atmosfæren og enkelhet i detaljene. Vi viser to forskjellige interiørstiler som begge inspirerer til sosial omgang og nærhet. Den ene stilen legger vekt på simplicity – jordnære nyanser møter myke, rette linjer, og gir den tradisjonelle julepynten en skandinavisk følelse. Den andre stilen oser tranquility – mørke farger legger grunnlaget for en mer koselig, klassisk julestemning. Begge stilene knytes sammen med våre nye vintageduker i lin. For å gjøre julen litt mer bærekraftig brukte vi gamle stoffer til sesongens linduker, som kommer i ulike utførelser. Bli inspirert av de forskjellige stilene, og forbered hjemmet til jul.

[1/2]

With a touch of simplicity…


Pynt julen med enkle, skandinaviske innslag. Lyse stoffer brytes av med mørke detaljer og grønne bartrær. Naturfarger som myk beige, grønt og brunt gir et vakkert, trendy inntrykk.

I år pynter vi spisebordet med vintage. Sesongens linduker er resirkulerte, som vi har farget på nytt og gitt nytt liv.

#ELLOSHOME

Textiles & fabrics

  Let there be light

   [2/2]

   … and a dash of tranquility.


   Skap en rolig og koselig atmosfære ved å bruke mørke naturfarger som grunnlag i rommet. Lek med lyskilder, legg til tekstiler og tenk lag-på-lag, bare for hjemmet.

   Details of Christmas

    Vintage linen

    Istedenfor å fremstille nytt, valgte vi å ta del av den skatten av stoffer som allerede finnes. Vi samlet inn brukt stoff i lin fra forskjellige hjelpeorganisasjoner. Vi vasket, arbeidet og farget de på nytt for å lage sesongens linduker. Dekk på til nære og kjære, og la julestemningen ta over.

    Vintage linen