Å skape mellomrom. La hverdagen gli over i rommet som våren tilbyr – nye rom, nye tanker og idéer som får slå rot og gro. Det er nok det vi trenger akkurat nå. Så vi inviterte Krickelin til en samtale om mellomrom – om våren. Her får oransjeriet, uterommet og balkongen bli en forlengelse av hjemmet, en overgang mellom vinter og sommer. Og det kjennes nå, ikke sant? Det er ikke mer enn en svak kribling. Nå brister knoppene.

Stol Toscana med pute 2659 NOK Spisebord Tocci 90x180 cm 5839 NOK Stol Bell 2-pk 3439 NOK

Å så små frø er som å skape sine egne vårtegn. Og det med å skape for hånd gjør noe med hvordan vi oppfatter omgivelsene våre. Det gir merverdi, ikke bare til akkurat det, men til alt.

KRICKELIN

* Kampanjepris gjelder t.o.m. 26.4.

EXTEND YOUR HOME – 20% RABATT* PÅ UTEMØBLER INKL. NESTEN ALLE VAREMERKER

Spring seeds

Nå kan du bestille hjem dine favorittfrø fra oss. Skap dine egne små vårtegn, og la sesongen sakte finne veien inn i boligen!

In the garden with Krickelin | Treat your product – treat yourself

Krickelin

Krickelin, eller Kristin Lagerqvist som hun egentlig heter, er blogger, foreleser og entreprenør. Vi inviterte henne til en dag i et oransjeri, hvor vi plantet og snakket om våren, planer for sommerens fridager og hage. Vil du se mer av Krickelin – besøk hennes Instagram-profil @krickelin.
Gummistøvel 3/4-modell med snøring 1340 NOK

Det sies jo at det gjør vondt når knopper brister. Og selv om det er mye sannhet i det, så bor det også noe veldig vakkert, noe veldig håpefullt, der.

KRICKELIN
Gardening

Å så sine egne frø er en uslåelig måte å følge vårens ankomst på. Å se de vokse og gro i takt med at varmen og lyset kommer, det er som å skape sine egne små vårtegn. Når frostnettene er borte og plantene er klare til å flytte ut – la de akklimatisere seg først! Sett de ut i korte stunder i begynnelsen slik at de herdes. Beskytt gjerne plantene med en fiberduk de første hele døgnene. Deretter kan de plantes ut i bed, potter og kjøkkenhager.

Grow & plant

    To treat your surroundings and fill them with value. It’s nothing major, but it’s a change of perspectives.

    Sofabord Bistolia Ø 60 cm
    Sofabord Bistolia Ø 60 cm 2639 NOK
    Spisebord Tocci 90x180 cm 5839 NOK
    Taklampe Karen 50 cm
    Taklampe Karen 50 cm 3400 NOK

    View all products

    • Ellos Home Stol Toscana med pute

      2 659 NOK
      Opprinnelig pris 3 799 NOK
    • Ellos Home Sittepute Tilde

      172 NOK 229 NOK
    • Ellos Home Solseng Pamelie

      7 299 NOK
    • Ellos Home Putetrekk Lois

      349 NOK

      +3 farger

    Stol Toscana med pute
    Stol Toscana med pute 2659 NOK
    Spisebord Tocci 90x180 cm 5839 NOK

    Det kan være vanskelig å finne mellomrom i hverdagen. Innimellom må man nok sørge for å skape de selv. Det er det fine med denne kampanjen, at den oppmuntrer til nettopp det.

    KRICKELIN
    Sittepute Brianna 209 NOK