Å skape mellomrom. La hverdagen gli over i rommet som våren tilbyr – nye rom, nye tanker og idéer som får slå rot og gro. Det er nok det vi trenger akkurat nå. Så vi inviterte Krickelin til en samtale om mellomrom – om våren. Her får oransjeriet, uterommet og balkongen bli en forlengelse av hjemmet, en overgang mellom vinter og sommer. Og det kjennes nå, ikke sant? Det er ikke mer enn en svak kribling. Nå brister knoppene.

Å så små frø er som å skape sine egne vårtegn. Og det med å skape for hånd gjør noe med hvordan vi oppfatter omgivelsene våre. Det gir merverdi, ikke bare til akkurat det, men til alt.

Spring seeds

Nå kan du bestille hjem dine favorittfrø fra oss. Skap dine egne små vårtegn, og la sesongen sakte finne veien inn i boligen!

In the garden with Krickelin | Treat your product – treat yourself

Krickelin

Krickelin, eller Kristin Lagerqvist som hun egentlig heter, er blogger, foreleser og entreprenør. Vi inviterte henne til en dag i et oransjeri, hvor vi plantet og snakket om våren, planer for sommerens fridager og hage. Vil du se mer av Krickelin – besøk hennes Instagram-profil @krickelin.

Det sies jo at det gjør vondt når knopper brister. Og selv om det er mye sannhet i det, så bor det også noe veldig vakkert, noe veldig håpefullt, der.

Gardening

Å så sine egne frø er en uslåelig måte å følge vårens ankomst på. Å se de vokse og gro i takt med at varmen og lyset kommer, det er som å skape sine egne små vårtegn. Når frostnettene er borte og plantene er klare til å flytte ut – la de akklimatisere seg først! Sett de ut i korte stunder i begynnelsen slik at de herdes. Beskytt gjerne plantene med en fiberduk de første hele døgnene. Deretter kan de plantes ut i bed, potter og kjøkkenhager.

Seeds and supplies

    To treat your surroundings and fill them with value. It’s nothing major, but it’s a change of perspectives.

    View all products

      Det kan være vanskelig å finne mellomrom i hverdagen. Innimellom må man nok sørge for å skape de selv. Det er det fine med denne kampanjen, at den oppmuntrer til nettopp det.