Det er med stolthet vi fortsetter vårt samarbeid med Therese Alshammar – en av de største kvinnelige toppidrettsutøvere gjennom tidene. Et ikon som med målbevissthet, fokus og hard trening har oppnådd enorm suksess. Sammen har vi laget en kolleksjon med treningsklær som passer alle – uansett hvordan du trener eller hvilke forutsetninger du har. Hennes kolleksjon er fylt av funksjonelle og flotte treningsklær så behagelige at alt du behøver å gjøre er å koble av hjernen, koble på kroppen og la den gjøre sitt.

Opptil 25% rabatt* på treningsklær & sko inkl. merkevarer

Shop the collection

Shopp alle plaggene fra samarbeidet mellom Therese Alshammar og Ellos.

  Trening er ikke eksklusivt for de som allerede kan og som allerede er sterke. Trening er for alle. Det gjelder bare å finne en måte som passer deg. Det skal være deilig å bevege seg, det skal være uten krav og morsomt. Kanskje vil du ta i og svette? Kanskje er gåturer mer din stil? Eller hvorfor ikke yoga? Det handler ikke om å se bra ut eller gå ned i vekt – det handler om å ha det bedre og få mer energi. Det handler om å ta vare på seg selv. Og ikke glem – den beste treningen er den som blir gjennomført!

  Shop everything sport

  Gjør deg klar for trening - shopp vårt brede utvalg av treningsklær her.

   Delta og vinn Thereses kolleksjon!

   Ta Thereses utfordring og vinn hele hennes kolleksjon! Legg bidraget ditt opp som en story på Instagram og ikke glem å tagge Ellos. Husk at du må ha en åpen konto på Instagram for at vi skal kunne se din story. Må beste kvinne vinne!


   Til Instagram

   Shop shoes