I år blir sommeren annerledes for de fleste av oss. Utenlandsreiser som vi har gledet oss til må utsettes, og ferien tilbringes istedenfor i nærheten av hjemmet. Omstendighetene til tross, vi har fortsatt hverandre og fridager fylt med sol, bad og avslapning. Prøv å nyte den skandinaviske sommeren og alt det fantastiske den bringer med seg – og ikke glem å ta litt ekstra vare på hverandre i år.

Se over familiens badetøy allerede nå. Hos oss finner du størrelser for alle, fra 36–60. Uansett hvilken størrelse du har, syns vi at du skal bære den med stolthet. Kroppen din viser hvem du er og hva du har opplevd, og den har bragt deg dit du er i dag. Du er fantastisk – kroppen din er fantastisk. Hyll den, elsk den og vis den fram! #equallywomen

Utvalgte favoritter

  Det er aldri enklere å være sosial enn om sommeren. Piknik på stranden med sandete håndklær og solvarm drikke. Lange, late dager som går over i kveld med en varm genser over badetøyet.

  #ELLOSFASHION

  Vårt miks og match-konsept gir deg variasjon for pengene. Prøv deg fram til mengder av nye stilkombinasjoner – som selvsagt kommer i alle de størrelser du kan tenke deg, fra 36–60.

  #EQUALLYWOMEN

  Selected favorites

   You and me! – match dine og minstens badetøy i sommer. Med vår Mamma + mini-kolleksjon blir dere strandens fineste par.

   #ELLOSFASHION

   Selected favorites