Rim på soveromsvinduet. Duften av nyvasket sengetøy, barnåler fra juletreet i stua, og lyden av kaffe fra kjøkkenet. Fridagene som julen byr på innebærer lange dager uten planer, ikledd mykt nattøy fra topp til tå. Skuespilleren Claudia Galli Concha med familie vet hvordan vinteren tilbringes best – sammen, og med fokus på å hente seg inn. Etter å ha bodd noen år i Los Angeles, USA, ser familien frem til ro og avslapping i den nygamle hjembyen Stockholm. Ellos benyttet anledningen og traff Claudia. Bli med på møtet, og la deg inspirere!

Myke plagg i bomull, flanell og fleece til å tusle rundt i dagen lang. La roen slå rot. Snart, snart er det juleferie.

Sleepwear to write wish-lists for

  Leaving the States

  «Vi har to hjem. Egentlig flere, men jeg vil alltid føle meg dratt mellom Sverige og USA. Kanskje det er luksus? Å ha flere enn ett hjem? Jeg vet ikke. Noen ganger føles det sånn. Noen ganger er det hjerteskjærende.»
  Claudia Galli Concha produserer en langfilm i Sverige, og i nærmeste fremtid er familien bosatt i Stockholm. Nå dagene fylles med jobb og stress, er tiden med avslapping verdifull.

  A season in sleepwear

   «Like mye som jeg elsker jobben min, elsker jeg å komme hjem. Å tilbringe en hel dag i sengen med familien, ha tid til å lese og spille spill og bare være. I julen har vi noen dager til hverandre, og jeg kommer til å tusle rundt i pysjen og nyte hvert sekund», sier Claudia med smil, og lengsel, i blikket.

   Making movies

   Claudia Galli Concha er, til tross for sin unge alder, en veteran i filmbransjen. Hun debuterte allerede tre år gammel, og har siden den gang medvirket i en rekke produksjoner. Dette er andre gangen hun produserer en langfilm.

   «Det er spennende, nervepirrende og helt fantastisk. Dette året har vært fylt av mye sorg og redsel, samtidig som jeg har blitt utfordret, på en positiv måte, både som menneske og i yrkeslivet. Rett og slett et år med skarpe kontraster.»

   Day dreaming

   Å komme hjem og koble ut jobb og omverdenen, lande. La vinteren duve utenfor vinduet, bli vekket av strimer av sol mot øyelokkene. Små, tassende føtter som finner veien inn på soverommet, opp i senga og inn under dyna. Finne roen i stillheten, og la dagen gå kledd i bomull, flanell og fleece. Sånn stunder, sånne dager hvor tiden er tilstrekkelig fylt av ingenting, er alfa og omega.

   «Drømme oss bort en stund. Det er det vi skal gjøre. La det slå rot i hverdagen. Snart, snart er det juleferie.»