Noe er endret. En skiftning i luften, en nyanse av høst. Plutselig er det kjøligere, og når bladene skifter farge har en ny rutine lagt seg til rette i hverdagen. Her får alt det vi tror definerer oss falle mot bakken og glemmes. Det som står igjen er det vi virkelig er, vil og kan – et mellomrom i hverdagen.

Denne kampanjen handler om alt det som burde være enkelt. Vi har kapslet den inn, enkelheten, i hver søm og hver fiber, og skapt en kolleksjon på tvers av sesongene som varer lenge etter at det som har vært har passert. Så la det bli kjøligere, la bladene skifte farge. Og forandringen? La oss ønske den velkommen.

Her får alt det vi tror definerer oss falle mot bakken og glemmes. Det eneste som står igjen er det vi virkelig er, vil og kan.

Plus Collection

Vårt konsept PLUS collections er fremstilt med stort fokus på passform. Plaggene er nøye utvalgte for å passe ulike kroppsfasonger uten å gå på bekostning av komfort eller moteriktighet.

    Coming soon Dress Clara Hoodie Beige, Dress Clara Black

    Vi har skapt en kolleksjon på tvers av sesongene med fokus på enkelhet. Så la høstens svalende tilværelse erstatte det som har vært, og la bladene sakte skifte farge.

    New in