Kakan har, sammen med oss på Ellos, designet en kolleksjon som oser kvalitet, eksklusivitet og femininitet. Sesongens fester vil se annerledes ut. Til tross for det, eller kanskje nettopp derfor, lengter vi etter å pynte oss og nyte intime middager med de nærmeste vennene. Selv om sammenkomstene må nedskaleres, betyr det ikke at klærne skal glitre mindre. Vakker organza kombineres med lekkert skårne linjer for en feminin fremtoning. Den glitrende kjolen setter et luksuriøst, feststemt preg. Avslappede kaftaner varieres med enkle festtopper, alt av høy kvalitet og eksklusivt design.

So? It’s just us.

Intime tilstelninger hvor kvalitet kommer før kvantitet. La de nedtonede plaggene henge igjen i skapet, og lev ut din mest glitrende drøm med de som står deg nærmest.

Paljetter skaper vakre lysrefleksjoner som får plagget til å føles luksuriøst.

Ellos x Kakan H.

    Kakan H.

    Kakan Hermansson er en svensk programleder, komiker, forfatter og kunstner. Hun har blant annet medvirket i På spåret, Sveriges Radio og som jurymedlem i det svenske underholdningsprogrammet Talang. Vi på Ellos er stolte over samarbeidet som har resultert i en elegant kolleksjon med fokus på kvalitet og eksklusivitet.

    Kolleksjonen blander feminine linjer med vakker organza og avslappede kaftaner.

    Party for every body

    Her finner du all vår festmote, i størrelser fra 34 til 60.