Tiden som har vært har omdefinert hva luksus er. Å være sammen med familien, og pynte seg og ta vare på stunder av lykke. Det er luksus. Sesongens middager skjer i liten skala, kravløst og enkelt. Kle opp med volum, høye krager og markerte skuldre. Kle ned med enkle bluser og avslappede kjoler. Samle den nærmeste familien rundt middagsbordet, og la vår feststemte mote gi det lille ekstra.

Selv om sesongens høytider feires med den nærmeste familien, kler vi oss gjerne i feminine linjer, markerte skuldre og glitrende kjoler.

Dining in with the family

Når rommene fylles med lyd – bobler av latter og stemmer. Stekeos på kjøkkenet som noen vil lufte ut gjennom balkongdøren, selv om det er altfor kaldt ute. Duften av forretten og stearinlysene blandes med musikken som strømmer svakt og løfterik fra høyttaleren. Varme, trygghet og et snev av forventning ligger i luften.

Perfect pieces

  Ermer med volum, markerte skuldre og draperte kjoler. Sesongens mote er kraftfull, retro og feminin.

  Desserts, desserts, desserts

  Forrett og hovedrett til lyden av de minste som har slått seg ned foran en tegnefilm. Å få møte trygge blikk og smil, og oppdage at man har stanset midt i et nå – midt i et her. Lyden av kaffe som forberedes på kjøkkenet, en varm følelse under huden og – nevnte vi smaken av dessert?

  Women – Men – Kids

  Her finner du sesongens festmote for dame, herre og barn.

  Dam Barn Herr

  Plus & Curves

   Sweet dreams

   : Å bli sittende rundt middagsbordet med for lengst tomme tallerkener. Løfte sovende klesbylter fra fanget, tulle dem inn i tepper og legge dem i sengen. Det som er igjen av kvelden får hvile bak lukkede øyne. Stunder av lykke, som små dråper av hverdagsluksus.

   What is luxury to you?