Å sakte vende tilbake, la hverdagen siles inn mellom alle lag av sommer. Å våkne, strekke seg og lande i noe svalende sobert. Sesongen byr på stilrene farger, trendy nyheter og nærhet til alt det naturen byr på. Innslag av tre og myke naturmaterialer blandes med skarpe konturer og enkle detaljer i nye kombinasjoner. For selv om hverdagen gir seg til kjenne her, kan vi ikke la være å lagre solstrimene, den varme følelsen og alle løftene sommeren bar på.

Til kolleksjonen har vi designet to svenskproduserte produkter – den stabelbare stolen Astrid og bomullsteppet Alma. Vi vil la det nærproduserte få større plass i hjemmet, sammen med noe klassisk og varig. Så la høsten finne veien inn, la oss lagre det beste fra den skandinaviske sommeren.

TREAT YOURSELF – TREAT YOUR PRODUCTS – TREAT YOUR PLANET

Made in Sweden: Astrid

Den stabelbare stolen Astrid produseres av fabrikken Wigells i Sverige. Med solid og dyktig håndverk gir Wigells liv til vår design. Astrid er funksjonalitet i sin enkle form – en tidløs klassiker av høy kvalitet.

Det at Ellos Home nå satser på å fremme nærproduserte produkter har betydd at vi har kunnet jobbe tett med lokale fabrikker som med sitt dyktige håndverk har gitt Astrid og Alma liv og form. Det harde og litt kantete uttrykket i stolen Astrid brytes mot den avrundede stolryggen. Til teppet Alma har vi nøye valgt ut en fargepalett som passer det skandinaviske uttrykket som vi stolt presenterer i kolleksjonen. Både stolen og teppet fanger det kolleksjonen handler om – noe tidløst og stilrent, med en egen personlig touch.

JENNIFER ÅHMAN Designsjef, Ellos Home

Made in Sweden: Alma

Teppet Alma produseres av den svenske fabrikken Horredsmattan. Materialet er av bomull, og teppet kommer i flere ulike størrelser og farger. Bland myke innslag av tekstiler med rette linjer og tredetaljer – og la det nærproduserte få større plass i hjemmet.

Made in Sweden

    Kolleksjonen handler om det skandinaviske, tidløse uttrykket i kombinasjon med det nærproduserte. Så la rommets basis bestå av nyanser og former som lever lenge, og la detaljene sette trenden.

    Her får hverdagen finne veien inn mellom alle lag av sommer. Slipp inn høsten, men lagre lysstrimene – den varme følelsen – som sommeren bar på.

    View the collection