Made by Women


A SHORT STORY

Part 4/4


De bærer oss gjennom livet. De lar oss oppleve det som kan oppleves, alt som det innebærer å være menneske. Når alt kommer til alt er det vel det kroppene våre er skapt for?

Manuscript by Sanna Langelotz

Likevel glemmer vi det med jevne mellomrom. Det er ikke vanskelig å forestille seg at kroppene våre tilhører noen andre, et helt annet blikk. Plutselig står vi der, i nye klær eller gamle, og gransker oss selv.

Gransker kroppene våre. Ikke ut fra hva de gjør mulig, men ut fra de reglene og strukturene som er fortalt oss at de bør være. Kroppene våre må slutte å ses på som noe som skal tilpasses og justeres.

Kan de ikke bare få være? Kan de ikke bare få bære oss gjennom livet i fred? Som den naturkraften, den umulige muligheten, de faktisk er.

Whose voices?


Innslaget i filmen, stemmene som høres i bakgrunnen, gjøres av fire ulike profiler. Filmen finnes på svensk, norsk, dansk og finsk – hver versjon har sin egen profil, og her finner du de forskjellige Instagram-kontoene.Made by women


MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke tolket låten «Walk with me». Lytt til låten, se musikkvideoen og les intervjuet.Ellen Bergström


Kvinnen som dukker opp i treningsstudioet er skuespiller og komiker Ellen Bergström. I forbindelse med denne kampanjen lager Ellen sine egne filmer som handler om hverdagslige situasjoner hun som kvinne havner i. Filmene blir publisert på hennes Instagram-konto i mars. Følg profilen hennes for å holde deg oppdatert!

Jeg vil at alle mennesker skal føle seg frie til å være seg selv og våge å vise alle sine sider. Jeg tolker kampanjen litt fritt, bare fordi. Det blir ingen rød tråd. For jeg er ingen rød tråd.

Ellen Bergström

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna Langelotz