Made by Women


A SHORT STORY

Part 1/4


Verden er ikke der enda. Vi er ikke der enda. De rollene, de konstruksjonene vi kvinner går inn i hver dag, organiseres til den minste detalj – så hverdagslige og kjedelige at de nesten ikke vises.

Manuscript by Sanna Langelotz

Alle de forventningene, alle de normene og reglene som bevisst eller ubevisst gjelder for kvinner. For kroppene våre. For vår måte å være på. De skrives inn i sekundene, minuttene, timene som vi forventes å legge på å projektlede, ta vare på, pleie og fikse.

Tenk om vi slettet alt det? Tenk om vi omskrev alt til vår egen historie, fortalt på våre egne betingelser? Der kroppene våre kan være akkurat som de er, der alt det hverdagslige og kjedelige kan få bli noe helt annet.

Der det å være kvinne, eller bli kvinne, ikke lenger handler om å tre inn i roller, men i stedet kan få handle om hva som helst. Vi er ikke der enda. Verden er ikke der enda. Så. Vil du gå med oss?Made by women


Whose voices?


Innslaget i filmen, stemmene som høres i bakgrunnen, gjøres av fire ulike podkaster. Filmen finnes på svensk, norsk, dansk og finsk – hver versjon har sin egen podkast. Her finner du respektive podkasters Instagram-profil.MADE BY WOMEN FEATURING

Tove Styrke


Tove Styrke tolket låten «Walk with me». Lytt til låten, se musikkvideoen og les intervjuet.

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna LangelotzMADE BY WOMEN PRESENTS

The F word

FEATURING ÅNGESTPODDEN

Innslaget i den svenske filmen, stemmene som høres i bakgrunnen, er ingen ringere enn Ångestpoddens Ida og Sofie. Sammen med oss på Ellos har de laget et nytt programpunkt i podkasten – The F word. Med kjærlighet og varme forteller de om historier som lytterne har sendt inn. Alt fra tabubelagte emner til hverdagshendelser – ingenting er for stort, og ingenting er for lite.