#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Tine Andrea har, sammen med oss på Ellos, designet en sommerlig kolleksjon av forseggjorte plagg helt i lin. Bli inspirert av kampanjen, og shopp Tine Andreas kolleksjon her!

Made by Tine Andrea     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Emma Johansson

Tine Andrea er en norsk kreatør, og driver Instagram-kontoen @tineandreaa med over 200 000 følgere. Her inspirerer hun med mote, bilder av herlige miljøer og glimt fra hverdagen. I samarbeid med oss på Ellos har Tine Andrea designet en tidløs kolleksjon som virkelig oser sommer!

Jeg ville skape en tidløs og lett sommerkolleksjon som passer enhver anledning. Silhuettene er klassiske, men detaljene er det som gjør plaggene unike. Det er plagg du får lyst til å bruke om og om igjen!

Inspirasjonen kommer fra herlige sommerkvelder med venner og familie. En god lunsj på stranden. Latter i solnedgangen. Lyden av bølger som slår mot klippene. Blomster. Solkysset hud. Minner som sitter i for resten av livet.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Linshorts Suvi

Ellos Collection Linshorts Suvi

599 NOK

Flere farger

Ellos Collection - Linbukse Suvi

Ellos Collection Linbukse Suvi

799 NOK
Ellos Collection - Maxikjole Skye i lin

Ellos Collection Maxikjole Skye i lin

999 NOK
Ellos Collection - Linskjorte Eden

Ellos Collection Linskjorte Eden

699 NOK

Flere farger

Ellos Collection - Linshorts Suvi

Ellos Collection Linshorts Suvi

599 NOK

Flere farger

Ellos Collection - Linjakke Suvi

Ellos Collection Linjakke Suvi

999 NOK
Ellos Collection - Linkjole Elio

Ellos Collection Linkjole Elio

899 NOK
Ellos Collection - Linskjorte Eden

Ellos Collection Linskjorte Eden

699 NOK

Flere farger

Du har sett 8 av 8 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok av Tine Andreas kolleksjon, anbefaler vi at du sjekker ut vårt øvrige sortiment. Hos oss finner du alltid sesongens hotteste trender og nyheter.