#In collaboration with Sofia Ruutu

Vi tar med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Sammen med oss på Ellos har Sofia Ruutu designet et unikt pledd i førsteklasses ull – en vakker detalj til hjemmet som gjør kosestundene uimotståelig innbydende. Se mer av Sofia Ruutus design og bli inspirert!

Sofia Ruutu     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #I#In collaboration with Sofia Ruutu

Sofia Ruutu er en finsk influencer og blogger som på sine kanaler inspirerer innen mote, interiør og skjønnhet. I samarbeid med oss på Ellos har hun designet et nydelig pledd som bringer tankene til skandinavisk svalhet og minimalisme. Med ekstra myk ull av høyeste kvalitet blir pleddet som en varm omfavnelse, perfekt til de kjølige dagene som venter.

Pleddet er produsert av Klippan Yllefabrik som bruker lammeull av høyeste kvalitet. Den deilige ullen gir pleddet den ekstra fløyelsmyke og varme følelsen, akkurat det vi lengter etter når temperaturen synker utendørs.

Ullpledd Tyyni
Ullpledd Tyyni 1099 NOK
Ullpledd Tyyni
Ullpledd Tyyni 1099 NOK

Jeg lever for koselige kvelder hjemme, derfor er det viktig å skape en innbydende atmosfære for meg og familien min. ‘Tyyni’ betyr ro på finsk, og det er hva jeg ønsker at det myke og varme pleddet skal representere med sitt beroligende bølgemønster.

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Sofia Ruutus kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.
Made by women