#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Signe Bay har, sammen med oss på Ellos, designet duker og servietter i lin, serviettringer og en blomstersky – alt for å skape en harmonisk og fredfull vinteroppdekking. Denne kolleksjonen handler om alt det fellesskapet den kommende sesongen byr på. La det være kravløst og enkelt – inviter vinteren inn i alle hjemmets kroker og kriker.

Made by Signe Bay     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Signe Bay

Signe Bay er en dansk fotograf, stylist og Creative Director. Hun driver Instagram-kontoen @signebay med over 280 000 følgere. Der inspirerer hun med bilder av interiør, mat og blomsterarrangementer. I samarbeid med oss på Ellos har Signe vevd inn vinteren i en kolleksjon som kompletterer sesongens oppdekkinger. Legg til ditt favorittservise – nytt som gammelt – og la alt det som er i vente sakte sildre inn i hjemmet.

Jeg er veldig inspirert av naturen og endringer i årstider og farger – så jeg ville at denne kolleksjonen skulle bringe litt varme og lys inn i de kalde og mørke vinterkveldene.

Min kolleksjon bygger på organiske former og naturlige farger. Jeg ville bringe naturen inn i oppdekkingen, og skape en avslappet og hjertelig stemning rundt bordet. Ellos er en del av mange familiers hverdag og spesielle anledninger, og jeg følte meg virkelig beæret og glad over å få muligheten til å bidra til atmosfæren i folks hjem!

SIGNE BAY
#Staycation

Kolleksjonen er akkurat som jeg forestilte meg – og mere til! Jeg ville at serviettringene skulle ha en organisk følelse og matt look. Lindukene og serviettene har akkurat den teksturen jeg ønsket, en perfekt kombinasjon av mykhet og råhet. Blomsterskyen er det naturlige innslaget i en stemningsfull og feststemt oppdekking. Den strider mot enhver praktisk funksjon, og jeg elsker det. Den tilfører estetikk til borddekkingen.

Hvis jeg skulle dedisere kolleksjonen til noen, ville det vært til alle som liker å dekke et varmt og avslappet bord til kommende feiringer, og samle venner og familie rundt det. Jeg håper virkelig de vil glede seg over kolleksjonen!

Shop the collaboration

We are not looking for the typical model.

Modellbransjen er snever og på mange måter ekskluderende. Det vil vi endre på.


We are looking for everyday beauty.

Vi søker ikke bare modeller blant agenturene – vi søker våre modeller i hverdagen, der det vanlige og virkelige bor.


We are looking for you.

La oss finne deg, du med valker og strekkmerker, rynker og smilehull. Vi vet at du er der ute. Send søknad til vår modellcasting Faces of Ellos i dag.

Ellos Home - Duk Bornholm i vasket lin

Ellos Home Duk Bornholm i vasket lin

800 NOK 1 599 NOK −50%

Flere farger

Ellos Home - Duk Bornholm i vasket lin

Ellos Home Duk Bornholm i vasket lin

800 NOK 1 599 NOK −50%

Flere farger

Ellos Home - Serviettringer Fanoe 4-pk

Ellos Home Serviettringer Fanoe 4-pk

349 NOK

Du har sett 3 av 3 produkter