#In collaboration with Linda-Marie Nilsson

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Linda-Marie Nilsson er tilbake i et nytt samarbeid med Ellos. Hun har latt seg inspirere av kvinnene rundt seg og livets små og store øyeblikk, og resultatet er en eksklusiv kolleksjon med fargerike kjoler. Feminine former kombineres med luftig enkelhet i et romantisk uttrykk. Bli inspirert av kampanjen, og shopp Linda-Maries kolleksjon her!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#Made by Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie er en svensk forfatter og kreativ skaper. Hun driver Instagram-kontoen @lindamariie med over 100 000 følgere. Her pepper hun følgerne med positive budskap om kvinnekroppen, og gir herlige glimt fra hverdagen. I samarbeid med oss på Ellos har Linda-Marie lagt varme og personlighet til en eksklusiv og fargerik kjolekolleksjon.

For meg er det viktig at plaggene tilpasser seg etter kroppen som bærer dem, ikke at kroppen skal måtte tilpasse seg etter plagget. Derfor er alle kjolene elastiske, enten gjennom hele plagget eller i partier. De har ingen glidelåser som kan være vanskelige eller mindre pene, men er myke og komfortable.

Jeg vil at kjolene skal få være med og forgylle arrangementene vi har måttet utsette den siste tiden, men som vi endelig kan nyte igjen! Høytidelige dager som konfirmasjon og sankthans, men også øyeblikkene i hverdagen som vi har savnet. Som en date eller en middag med venner.

I min forrige kolleksjon kalte jeg opp tre av kjolene etter meg. Jeg ville at alle som fikk hjem en kjole også skulle få med seg en liten bit av meg. Derfor er det så morsomt at kjolen Linda-Marie får være med igjen! Ingela og Kristina er mellomnavnene til moren min – hun er min største inspirasjon og forbilde. Så ville jeg gi en gave til tre andre kvinner som inspirerer meg, og som jeg elsker – min svigermor Ulla og mine to første forbilder på sosiale medier, og nå også venner, Sara Songbird og Felicia Bergström.




Made by women

Made by Linda-Marie

Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

499 NOK

+1 farge

Ellos Collection Maxikjole Evelina

899 NOK

+1 farge

Ellos Collection Maxikjole Alexandra

999 NOK

Ellos Collection Maxikjole Evelina

899 NOK

+1 farge

Ellos Collection Blondekjole Frida-Linn

499 NOK

+1 farge

Ellos Collection Øredobber Linda-Marie

249 NOK

Ellos Collection Kjole Melinda

799 NOK

Ellos Shoes Sandaletter Zezze Lace

599 NOK

Ellos Collection Kjole Sanna

539 NOK
Opprinnelig pris 899 NOK

Ellos Collection Maxikjole Ingrid

500 NOK
Opprinnelig pris 999 NOK

Ellos Collection Kjole Jamie

359 NOK
Opprinnelig pris 599 NOK

Ellos Shoes Sandaletter Clara

359 NOK
Opprinnelig pris 599 NOK

Du har sett 12 av 12 produkter

Still inspired?

Hvis du ikke kan få nok av Linda-Maries kolleksjon, anbefaler vi at du sjekker ut vårt øvrige sortiment. Hos oss finner du alltid sesongens hotteste trender og nyheter.

  • Ellos Collection Kjole Liv

    449 NOK
  • Ellos Plus collection Kjole Linda i linblanding

    250 NOK
    Opprinnelig pris 499 NOK
  • Ellos Plus collection Kjole Majken

    269 NOK
    Opprinnelig pris 449 NOK
  • Ellos Plus collection Maxikjole Cissi

    239 NOK
    Opprinnelig pris 399 NOK