#In collaboration with Krickelin

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Krickelin, eller Kristin Lagerqvist, har sammen med oss på Ellos designet en kolleksjon med putetrekk av stoffrester, produsert på en fabrikk i Sverige. Denne kolleksjonen handler om å ta vare på det som ellers hadde gått til spille. For å gjenbruke det vi allerede har, er ikke revolusjonerende. Det er nødvendig.

Made by Krickelin     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Det er så mange ressurser som går til spille hver dag. Derfor var det viktig for meg at kolleksjonen skulle bruke stoffrester. Flere av putetrekkene har dessuten to ulike sider – hvis man blir lei av den ene, kan man enkelt skifte stil ved å snu putetrekket. Kolleksjonen er som en påminnelse om hvor enkelt det egentlig er. Å redusere avfallet.

KRICKELIN


#In collaboration with Krickelin

Kristin Lagerqvist driver en av Sveriges største interiør- og livsstilsblogger samt Instagram-kontoen @krickelin. I sine kanaler deler hun øyeblikk fra hverdagen – en virkelighet fylt av natur og kreativitet. I samarbeid med oss på Ellos har Krickelin designet en kolleksjon med putetrekk i høstfine nyanser – se hele samarbeidet og bli inspirert av kampanjen!!


#Staycation

TREAT YOUR PRODUCTS                        TREAT YOUR PLANET                      TREAT YOURSELF             

Alle putetrekkene er produsert hos ‘Textilfabriken’ som ligger i Borås i Sverige. Stoffene kommer fra ‘Rekotex’, som samler inn rester fra andre bedrifters produksjon. Krickelin valgte ut stoffer fra Rekotex’ sortiment, og skapte 20 ulike putetrekk som Textilfabriken deretter produserte. Kolleksjonen gjør oss litt ekstra varm om hjertet, for vi vet jo – akkurat som du – hvor viktig det er. Å se over vår måte å produsere og forbruke på.

Shop the collaboration

Ellos Collection - Putetrekk Höstregn 50x50 cm

Ellos Collection Putetrekk Höstregn 50x50 cm

399 NOK 499 NOK −20%

Du har sett 1 av 1 produkter