#In collaboration with Signe Bay

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Sammen med oss på Ellos har Johanna Toftby designet en kjolekolleksjon som alle går i vinterens tegn. Feminine linjer blandes med stilrene snitt og inviterer til en sesong full av kravløs enkelhet.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby er blogger, entreprenør, influenser og forfatter av to bøker – «30 om dagen: en livsresa» og «Middag hos mig». Sammen med oss på Ellos har Johanna designet fem kjoler som alle oser vinterlig romantikk.

@johannatoftby

Jeg blir inspirert av farger, og har et kartotek med bilder av vakre fargekombinasjoner jeg kommer over. Det kan være et plagg, en neglelakk eller en plante i en viss nyanse. Derfor falt det seg ganske naturlig for meg å skape en kolleksjon med mye farge og mønstre. Jeg vil at kolleksjonen formidler mye lekenhet, samtidig som den oppmuntrer til å ta den helt ut.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Kjole Lisa-Marie

Ellos Collection Kjole Lisa-Marie

374 NOK 499 NOK −25%
Ellos Collection - Maxikjole Hanna

Ellos Collection Maxikjole Hanna

524 NOK 699 NOK −25%
Ellos Collection - Maxikjole Johanna

Ellos Collection Maxikjole Johanna

524 NOK 699 NOK −25%
Ellos Collection - Kjole Lucy

Ellos Collection Kjole Lucy

374 NOK 499 NOK −25%
Ellos Collection - Kjole Marilyn

Ellos Collection Kjole Marilyn

374 NOK 499 NOK −25%

Du har sett 5 av 5 produkter