#In collaboration with Hannes Mauritzson

Vi tar med jevne mellomrom inn inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Hannes Mauritzson har, sammen med oss på Ellos, designet en vårkolleksjon slik at vi kan ønske varme dager og det etterlengtede lyset velkommen med åpne armer. La den gule duken pynte bordet til stunder med de du elsker, og fyll vasen med påskeris der knoppene bekrefter det vi alle har følelsen av – nå våkner alt til live igjen.

Forkle Liv
Forkle Liv 244 NOK

Hannes Mauritzson     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#In collaboration with Hannes Mauritzson

En kolleksjon vi vil ha med oss fra vårens første famlende skritt til de selvsikre, varme sommerdagene. Som for eksempel brettet i rotting, som står støtt når du serverer (eller blir servert …) frokost på sengen en herlig aprilhelg. Og når du dekker på med jordbærkake og buketter av syrin for å feire enda en skoleavslutning, kan den gule duken være grunnlaget på bordet. En kolleksjon som forgyller livets øyeblikk, som i etterkant kanskje blir våre aller fineste minner.

  • Ellos Home Forkle Liv

    244 NOK
    Opprinnelig pris 349 NOK
  • Ellos Home Telyslykt / vase Näckros høyde 14,5 cm

    299 NOK
    Opprinnelig pris 499 NOK
  • Ellos Home Brett Kärleksört

    659 NOK
    Opprinnelig pris 1 099 NOK
#In collaboration with Hannes Mauritzson

Hannes Mauritzson jobber som Social Media & Community Manager, og driver i tillegg Instagram-kontoen sin med over 127 000 følgere. Kolleksjonen Hannes har designet sammen med oss på Ellos går hånd i hånd med det han ønsker å formidle til de som følger ham – at hverdagslykke ligger i det enkle, i detaljene og i det vi deler med andre. Som å plukke årets første bukett påskeliljer og dekke på til lunsj i vårsolen.

Brødkurv Alfredo Liten 699 NOK

Tanken bak kolleksjonen er å ønske våren velkommen og ta vare på lengselen etter lys og frodighet. Jeg vil at kolleksjonen skal symbolisere påsken på en høgtidelig og tradisjonell måte, men også lengselen etter vårens ankomst.

Kroklist Elize 3 kroker 279 NOK

Spring: change in the most beautiful way
Telyslykt / vase Näckros høyde 14,5 cm 299 NOK

Min kjærlighet for ranunkelen er kolleksjonens røde tråd. Den er brodert på servietter og forkleet som skal være anvendelig både på kjøkkenet og utendørs når man vil begynne å plante i hagen.

Putetrekk Candice Zip i vasket lin 50x50 cm 160 NOK



Spring: change in the most beautiful way
Brett Kärleksört 659 NOK DARIA Asjett 18 cm, 2-pk 299 NOK Fat Curl small 149 NOK

#WeAdoreHannes

Shop the collaboration

Ellos Home Brett Kärleksört

659 NOK
Opprinnelig pris 1 099 NOK

Du har sett 1 av 1 produkter

Can’t get enough?

Hvis du ikke kan få nok af Hannes kollektion, anbefaler vi, at du tjekker disse produkter ud. Hos os finder du altid sæsonens hotteste trends og nyheder.