#In collaboration with Elin Lannsjö

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Elin Lannsjö har, sammen med oss på Ellos, plukket minner fra 70-tallets individualisme, og vevd de inn i en eksklusiv vårkolleksjon. Romantiske volanger og fotside boho-kjoler blandes med denim, høyt liv og rette linjer. Bli inspirert av kampanjen, og shopp Elins kolleksjon her!

Tiden blir ikke borte. Den etterlater avtrykk og spor, fyller mellomrom med noe eget og unikt. I samarbeid med Elin Lannsjö har vi plukket minner fra 70-tallets individualisme, og vevd de inn i sesongens første vårkolleksjon. Den frie kjærligheten hviler blant ‘broderie anglais’, mellom hver romantiske volang. Det personlige, det egne og det uttrykksfulle har vi trykt på T-shirts, flettet inn mellom hver denimtråd og latt farge de fotside boho-kjolene.

Deler av det som gjorde 70-tallet til det det var, har vi oversatt til 2021. Med inspirasjon fra naturen, det bohemske, det individuelle og det avslappet komfortable, har vi fremstilt en vårkolleksjon som har plukket det aller beste fra 70-tallets mote. Tiden blir ikke borte. Så la oss ta vare på sporene, avtrykkene, som er igjen.

Made by Elin Lannsjö     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Made by Elin

Elin Lannsjö er stylist, interiørblogger og skribent. Hennes kolleksjon, med alt fra volanger og florlette stoffer til denim og myke naturmaterialer, har fanget vårens uttrykk i hver fiber, hver tråd.

A spring collection made by Elin

  70-tallets strømmer av individualisme, av fri kjærlighet. At vi stadig oftere begynte å uttrykke vår personlighet og våre meninger gjennom mote – det er noe jeg ønsker å fange i min design.

  ELIN LANNSJÖ

  ...

  #Staycation

  Made by Elin Lannsjö     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Mye av inspirasjonen til mønsterbilde, fargepalett og materiale kommer fra 70-tallets store påvirkning – naturen.

  Vide ermer, hvite bomullsbluser med ‘broderie anglais’. Naturmaterialer og denim, fotside boho-kjoler med vakre blomstermotiver. Volanger, myke og behagelige farger.

  Det var en uanstrengt og chic innstilling til mote den tiden, noe som først og fremst ses i de tidstypiske, bohemske uttrykkene. Det er designen min inspirert av.