#In collaboration with Anna Kubel

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Anna Kubel har, sammen med oss på Ellos, designet fire ulike strikkeplagg som alle fanger sesongens farger og nyanser. Denne kolleksjonen handler om høsten og alt som er i vente. Så la sesongens nyanser legge seg til rette utenfor vinduet – la oss omfavnes av varm, strikket romantikk.

Made by Anna Kubel     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Å få spørsmål om å lage en egen kolleksjon med strikkede cardigans og gensere var en drøm, jeg sa JA uten å tvile et sekund. Nettopp strikkeplagg føles også så riktig for meg siden jeg elsker å bruke myke, deilige cardigans og gensere uansett årstid. Det er så gøy å, helt ut fra egne tanker og ideer, få jobbe frem en kolleksjon som blir akkurat som man vil. Jeg har rett og slett designet mine fire favorittplagg, de jeg har savnet i min garderobe.

ANNA KUBEL


#In collaboration with Anna Kubel

Anna Kubel er fotograf, stylist og blogger. Hun driver Instagram-kontoen @annakubel med over 140 000 følgere, hvor hun deler bilder og inspirasjon fra sitt liv. I samarbeid med oss på Ellos har Anna designet en kolleksjon med strikkede gensere og cardigans som alle oser høstlig romantikk.


#Staycation

Jeg ville skape overdeler som føles tidløse, men likevel unike. Hvert plagg har en detalj som gir en helt egen personlighet.

Sluttresultatet ble bedre enn jeg hadde tenkt. Det ble perfekt. Jeg er så glad og fornøyd!

Shop the collaboration

Ellos Collection - Cardigan Flora

Ellos Collection Cardigan Flora

359 NOK 599 NOK −40%

Du har sett 1 av 1 produkter