#In collaboration with Angelica Svanström

Som en del av vårt Made by Women-initiativ, tar vi med jevne mellomrom inn kvinnelige inspiratorer og designere i våre kampanjer og kolleksjoner. Sammen med Angelica Svanström har vi designet vår første Mini Me-kolleksjon, et eksklusivt og begrenset opplag hvor noen av høstens trender til både dame, barn og baby fanges opp.

Kampanjen og kolleksjonen handler om familien. Mens den svalende høstsesongen kommer inn i livene våre, blir stundene med de som står oss aller nærmest så viktige. Her skapes små oaser, opphold i hverdagen hvor vi kan lande og bare være. Her får alt det andre – alle krav og forpliktelser – bli igjen utenfor. Igjen er bare vi, og det som er ordentlig viktig.

Made by Angelica Svanström     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#In collaboration with Angelica Svanström

Angelica Svanström er fotograf, influenser og modell. Hun driver Instagram-kontoen @angelickpicture med over 80 000 følgere. Der deler hun øyeblikk fra hverdagen med engasjerende og viktige innlegg rundt amming og kvinnelighet.

Jeg har alltid drømt om å designe klær, så svaret ga seg selv da jeg fikk spørsmålet. At det i tillegg var nettopp Ellos som rakk ut hånden var så fint og riktig – vi har jobbet så mye sammen at Ellos er som familie for meg.

ANGELICA
#Staycation

Jeg blir inspirert av alt mulig – naturen, andre kolleksjoner, personer rundt meg. Når det gjelder denne kolleksjonen, så jeg klærne for meg ganske tidlig. Siden jeg har drømt om å designe klær så lenge jeg kan huske, har jeg allerede så mange visjoner som jeg har ønsket å virkeliggjøre.

ANGELICA
Putevar Candice i vasket lin 349 NOK

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter