Vi blander skandinavisk minimalisme med japansk eleganse og får japandi – en stil som kjennetegnes av tilbakeholdenhet og stramhet med få, utvalgte detaljer. Det er nedtonet, enkelt og gjennomtenkt. I høst er trenden tydeligst i våre soverom der den fredfulle stilen inviterer til ro og en god natts søvn. Vi rer opp med tekstiler som går i rosa, linfarget, hvitt, mokka og brunt. Og innreder med materialer som rotting, bambus og lyst tre. Lyse, typisk skandinaviske toner møter mørkt tre og svarte silhuetter som toppes med lamper i papp – en helt perfekt stilblanding.

Sett stilen med sengetøy

  Det nedtonede skandinaviske møter det elegante japanske – innred med lyse, myke farger, legg til velvalgte materialer og aksenter i svart som får skille seg ut.

  Sett stilen med sengeteppe

   Shopp alle tekstiler

    Elisabeth Heier er den norske visual storyteller, fotograf og stylist som daglig inspirerer ca. 110.000 følgere på Instagram med hjemmet sitt. Vi har bedt Elisabeth velge sine favoritter til soverommet. Bli inspirert av en proff stylist som vet hvordan man skaper stemning og setter Japandi-stilen i hjemmet.

    Japansk og Skandinavisk design har mye til felles. Fokus på kvalitet, funskjonalitet og varige materialer. Jeg elsker den varme og naturlige formen for minimalisme og velger å omgi meg med få ting som skaper rom lys og luft. Møbler og objekterjeg kan ha med meg i mange år.

    ELISABETH

    Favourites by Elisabeth Heier