Checklist

Vi vil gjøre julen og feiringene rundt omkring så enkle og kravløse som mulig. Derfor har vi satt sammen en sjekkliste over slikt som kan være lurt å huske på til sesongen.

Checklist

Visst anstrenger vi oss for barnas skyld, men de voksne i familien er nettopp voksne – en flaske vin funker i massevis. Og svigerforeldrene? Ikke ditt ansvar.

Checklist

Det er selvsagt lurt å ha oversikt over matallergier slik at ingen blir syke. Men å lage tre ulike varianter av salaten, laksen og desserten på grunn av forskjellige matpreferanser? Folk bruker å bli glade for det de får, og det kommer til å bli nok mat til alle. Husker du restene fra tidligere år?

Checklist


Hvis du ikke liker å gjøre rent, hold det like enkelt som resten av året. Involver for det første alle i husholdningen. For det andre, gjør bare de grunnleggende tingene. Ingen sjekker uansett bak det tunge skapet i gangen.

Når det er sagt trenger vi alle en grundig rengjøring med jevne mellomrom. Vent med det til etter alle feiringer og høytiden, når stresset har lagt seg. Gjester kan jo ha en tendens til å søle der du nettopp har gnukket.

Checklist

Å ta inn juletreet og forvandle det til et glitrende julemirakel er ofte et prosjekt med mange deler. Og du er, tilfeldigvis, den eneste som er innblandet i alle. Si nei takk til det du er uinteressert i, eller la hele familien ta like mye ansvar for juletreet som du.

Checklist

Hvis du planlegger å invitere masse folk til julebord, er det lurt å begynne i god tid. Vi vil bare minne om at bare fordi dere er vertskap, betyr det ikke at dere må lage mat som må forberedes i flere dager. Og, uansett hvilken middag dere velger å invitere til, husk at du ikke er alene om ansvaret.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.