Grusen som knaser langs inngangen opp mot huset. Smaken av vinden, som bringer med seg raslingen fra løvverket rundt omkring. Friskheten fra strandkanten som hviler i minnet under huden. Vår nyeste kampanje, som er i samarbeid med Elsa Billgren, handler om våre sommerhus og jordbærsteder. I år innreder vi ferien med rolige farger, avslappende kroker og naturnære gjemmesteder. Nytt veksles med vintage, og i detaljene får det personlige – det unike – hvile.

Til ferien vil vi ta vare på sommerhuset, på jordbærstedene. Innred med retroromantikk, og la rolige farger, myke detaljer og naturnære innslag skape en avslappet atmosfære.

Decorate the summerhouse

  Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Made By Elsa

  Bloggeren, programlederen og forfatteren Elsa Billgren har som en del av kampanjen samlet inn vintagestoffer, og lanserer nå nøye utvalgte duker og servietter. Ved å ta vare på ressurser som allerede finnes, har Elsa fanget løftet om en fredelig, komfortabel sommer i retroromantisk ånd. Vi vil ta vare på omgivelsene våre og det vi allerede har. Så bli med inn i Elsas sommerhus på Gotland, og få en forsmak på sommeren.

  Det var en selvfølge for meg helt fra begynnelsen at tekstilene skulle være vintage. Det er så mange skatter der ute som ofte forbigås. Jeg vil ta vare på dem, og oppmuntre andre til å gjøre det samme.

  Disse stoffene får liksom gå i arv. Det er på en måte så fint. Hvordan de nå finner veien inn i nye hjem, der andre historier utspilles. Jeg kan ikke la være å fantasere om alle frokoster, alle lunsjer. Ja, det er vel det vintage er. Historier.

  Vintage by Elsa

   #Equally Women

   Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

   Mitt jordbærsted er Gotland. Der er sommerhuset vårt. Det karrige landskapet som brytes av mot lune hager, den klare luften og havet rundt hjørnet. Der trives jeg.