Grusen som knaser langs inngangen opp mot huset. Smaken av vinden, som bringer med seg raslingen fra løvverket rundt omkring. Friskheten fra strandkanten som hviler i minnet under huden. Vår nyeste kampanje, som er i samarbeid med Elsa Billgren, handler om våre sommerhus og jordbærsteder. I år innreder vi ferien med rolige farger, avslappende kroker og naturnære gjemmesteder. Nytt veksles med vintage, og i detaljene får det personlige – det unike – hvile.
Kurver Balie, 2-pk 2799 NOK
Leggbåndslengde Emelie 2-pk
Leggbåndslengde Emelie 2-pk 599 NOK

Til ferien vil vi ta vare på sommerhuset, på jordbærstedene. Innred med retroromantikk, og la rolige farger, myke detaljer og naturnære innslag skape en avslappet atmosfære.

Stol Alor 2-pk 3039 NOK

Decorate the summerhouse

  • Ellos Home Gulvpotte Agnes høyde 43 cm

    1 899 NOK
  • Ellos Home Leggbåndslengde Emelie 2-pk

    599 NOK

Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Made By Elsa

Bloggeren, programlederen og forfatteren Elsa Billgren har som en del av kampanjen samlet inn vintagestoffer, og lanserer nå nøye utvalgte duker og servietter. Ved å ta vare på ressurser som allerede finnes, har Elsa fanget løftet om en fredelig, komfortabel sommer i retroromantisk ånd. Vi vil ta vare på omgivelsene våre og det vi allerede har. Så bli med inn i Elsas sommerhus på Gotland, og få en forsmak på sommeren.

Kopp/Skål Ally 109 NOK Glasskrukke medium 299 NOK

Det var en selvfølge for meg helt fra begynnelsen at tekstilene skulle være vintage. Det er så mange skatter der ute som ofte forbigås. Jeg vil ta vare på dem, og oppmuntre andre til å gjøre det samme.

ELSA BILLGREN
Kopp/Skål Ally 109 NOK

Disse stoffene får liksom gå i arv. Det er på en måte så fint. Hvordan de nå finner veien inn i nye hjem, der andre historier utspilles. Jeg kan ikke la være å fantasere om alle frokoster, alle lunsjer. Ja, det er vel det vintage er. Historier.

ELSA BILLGREN

Vintage by Elsa

    #Equally Women

    Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

    Putetrekk Candice i vasket lin 139 NOK

    Mitt jordbærsted er Gotland. Der er sommerhuset vårt. Det karrige landskapet som brytes av mot lune hager, den klare luften og havet rundt hjørnet. Der trives jeg.

    ELSA BILLGREN
    Leggbåndslengde Emelie 2-pk
    Leggbåndslengde Emelie 2-pk 599 NOK