Sengesett fra Staycation

Sengesett av lin i kraftig, vasket kvalitet. Dynetrekket har en brodert skilpadde nederst i det ene hjørnet samt en 35 cm skjult lomme i nederkanten som holder dynen på plass. Ingen håndhull. Putevar med 3 cm vinge rundt. Sengesettet leveres i en stoffpose av samme kvalitet. Posen kan gjenbrukes.
Lin er et klassisk, vakkert materiale som er både herlig å sove i og pent å se på. Lin har også de gode egenskapene både å absorbere fukt og transportere bort kroppsvarme. Det gjør at du alltid får en sval og myk følelse.
2-delt sett: 1 dynetrekk 150x200 cm med 1 putevar 50x60 cm + 3 cm vinge.
3-delt sett: 1 dynetrekk 220x220 cm med 2 putevar 50x60 cm + 3 cm vinge.
Sengesettet er en del av vår kolleksjon Staycation by Ellos Home, som lar deg skape en avslappet og luksuriøs hotellfølelse hjemme. I kolleksjonen finner du innredning med oppgraderte kvaliteter og materialer for alle hjemmets rom. Hverdagsluksus med ekstra omtanke for detaljene!

European Flax-sertifisert lin innebærer at produktet består av lin av høy kvalitet dyrket med hensyn til miljøet og med sporbarhet i hele produksjonsprosessen fra plante til fiber. Når du får varen din vil du også få informasjon om linets opprinnelse, hvor det er dyrket og dyrkerens navn.

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Ytterstoff: 100% Lin
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1570258-04-79

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale