Sengesett fra Staycation

Jacquardvevd sengesett i sateng av økologisk bomull med vevd etikett og en brodert skilpadde. Trådtetthet 300 tc. Dynetrekket har en 35 cm skjult lomme i nederkanten som holder dynen på plass. Ingen håndhull. Putevar med 3 cm vinge og dobbel jeanssøm rundt. Sengesettet leveres i en stoffpose av samme kvalitet. Posen kan gjenbrukes. Sateng er en veveteknikk som gir stoffet fin glans og en myk, glatt følelse. Stoffet føles svalt og komfortabelt mot huden, og blir både smidig og lettstelt.
2-delt sett: 1 dynetrekk 150x210 cm med 1 putevar 50x60 cm + 3 cm vinge.
3-delt sett: 1 dynetrekk 220x220 cm med 2 putevar 50x60 cm + 3 cm vinge.

Sengesettet er en del av vår kolleksjon Staycation by Ellos Home, som lar deg skape en avslappet og luksuriøs hotellfølelse hjemme. I kolleksjonen finner du interiør med oppgraderte kvaliteter og materialer for alle hjemmets rom. Hverdagsluksus med ekstra omtanke for detaljene!

Produktet er GOTS-sertifisert, noe som betyr at det består av økologisk materiale som er dyrket uten kjemiske sprøytemidler, kunstgjødsel og genmodifiserte avlinger (GMO). Produktet oppfyller GOTS’ sosiale og miljømessige krav til ansvarlig produksjon fra dyrking til sluttprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning enn konvensjonelle materialer.
Lisensnummer: 1629

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 2011PK0073 AITEX

  • Utførelse: Sateng
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1592774-03-79

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale