Mobildeksler & -futteral fra Star Wars

Mykt mobildeksel - Star Wars Baby Yoda 001

Offisielt lisensiert produkt
Deksel i slimfit-design som er fremstilt i et fleksibelt TPU-materiale. Dekselet har et robust og høyoppløst grafiskt trykk, som har alle nødvendige utskjæringer for telefonmodellen.
Dekselet har en varmeavledende tekstur på innsiden, noe som gir lavere temperatur og lengre livstid for batteriet.

- Et 100% originalt Star Wars®-produkt - Verifisert av offisielle Star Wars®/Disney®-representanter. Hvert produkt har en copyright-notis og en EAN- og produktkode på emballasjoen som bekrefter at produktet er offisielt lisensiert og originalt.

- Maksimal holdbarhet - Dekselet er fremstilt av førsteklasses TPU-materiale (en type fleksibelt materiale) med opphøyde, spesielt profilerte kanter. Grafikken er dessutet fiksert med den nyeste spesialteknologien som garanterer den maksimale holdbarheten.

- Unik design - Den får telefonen din til å se bedre ut, og markerer din unike stil og individualitet. En del av dekselet er gjennomsiktig, noe som gjør at grafikken integreres med telefonen.

- Produsert av ERT Group - Det eneste firmaet i Europa (eller kanskje til og med i verden), innen bransjen som har etablert lovlige og offisielle permanente samarbeid med flere dusin av de største filmmerkene. ERT designer alle tilbehør selv fra bunnen, og de fleste produseres i deres egne maskinparker i Krakow.

- Kvalitetsgaranti - Produkttester utføres av offisielle representanter for varemerket som garanterer høyeste kvalitet og sikkerhet ved bruk

- Trygt å bruke - Alle deksler oppfyller REACH-kravene, og er testet spesielt for hvert eneste av de inkluderte materialene (deksel, farge, trykk etc.).

Type: Full print
Kolleksjon: The Child
Farge: Flerfargetrykk

Passer:
Apple iPhone 12 Mini

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1650886

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?