Høyttalere & docking fra Sony

Bærbar BLUETOOTH®-partyhøyttaler - Olivengrønn

Lett og kompakt bærbar trådløs høyttaler med BLUETOOTH®-teknologi, EXTRA BASS™-lyd og robust design.

Strøm musikk med Bluetooth®-teknologi
Koble til din smartphone til XB23 via Bluetooth® for å strømme all din favorittmusikk.

Opplev kraftfull lyd overalt
Nyt tung lyd overalt med EXTRA BASS™-høyttaleren. Doble passive radiatorer og fulltonehøyttalere fremhever det lave tonespekteret for ekstra fyldig bass.

Smidig, bærbar design
SRS-XB23 er lett og kompakt, og passer perfekt i campingstolens koppholder - perfekt til festivaler. Heng opp høyttaleren din i teltet eller på det nærmeste treet - der du vil dele favorittrytmene dine.

X-Balanced Speaker Unit gir sterkere og bedre lyd
X-Balanced Speaker Unit fra Sony oppnår lyd med høy kvalitet og kraftig lydtrykk for en fyldigere, dypere og bedre lytteopplevelse.

Passive radiatorer på siden
Oppsettet til de passive radiatorene på siden har blitt optimalisert for å gjengi klar basslyd.

Helt støvtett
Med IP67-klassifiseringen kan du ta den med til bassenget, skogen eller ørkenen. SRS-XB23 fortsetter å spille av musikk, uansett hvor støvete det er.

Helt vaskbar og vanntett
IP67-klassifiseringen gjør høyttaleren vanntett, også i saltvann, så du kan trygt bruke den ved sjøen eller bassenget. Det er heller ikke noe problem å vaske den.

Bygd for å vare
SRS-XB23 har blitt utsatt for omfattende støttesting for å sørge for at den tåler de uunngåelige støtene, slagene og skrapene som følger med daglig bruk. Selv om du mister den i gulvet eller på bakken, fortsetter SRS-XB23 å fungere.

Lang batteritid
Med en batterilevetid på opptil 12 timer kan SRS-XB23 feste lenger enn deg. Du kan feste i opptil 10 timer selv i EXTRA BASS™-modus.

Ring handsfree med høyttalerfunksjon
Høyttalertelefonfunksjonen gir deg en praktisk måte å snakke håndfritt på. Den fungerer like fint om du skal på i en videokonferanse med jobben eller snakke med venner.

Plasser den opp eller legg den på siden
SRS-XB23 står alltid stabilt uansett om du plasserer den horisontalt eller vertikalt - og den får plass overalt. I horisontal posisjon kan du enkelt veksle mellom mono- og stereoavspilling via appen Sony - Music Center.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1649084

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale