Hodetelefoner & headset fra Sony

Sony WF-XB700 - WF-XB700 hodetelefoner har et tøft design, optimal trådløs frihet og en ergonomi som gir timesvis med komfortabel lytting

Det smidige ladedekselet gir opptil 18 timers lytting. Har du det travelt? Hvis du hurtiglader hodetelefonene i 10 minutter kan du lytte i opptil 60 minutter.

- Sikker passform med ergonomisk trepunktsstruktur
- Vannbestandige i hverdag
- Stabil og pålitelig Bluetooth-tilkobling
- Bærbare og beskyttet - med opplading som holder
- Lang batteritid og hurtiglading
- Enkel bruk med knapper
- Kompatibel med stemmeassistent

WF-XB700-øreproppene har et ergonomisk design som kommer i kontakt med tre ulike deler av øret, slik at du får en trygg og komfortabel passform.
Med IPX4-klassifisering for vannbestandighet lar ikke hodetelefonene seg stoppe av sprut eller svette, så du kan fortsette å bevege deg til musikken.

En Bluetooth-brikke som sender lyd til venstre og høyre øre samtidig, kombinert med optimalisert antennedesign, gir stabil tilkobling og fantastisk lytteopplevelse. Kort lydforsinkelse gir også en god opplevelse når du ser på video.

Det kompakte ladeetuiet beskytter WF-XB700-øreproppene og gjør at du kan lade dem på farten. Etuiet har kapasitet til én full lading for opptil 18 timers musikkavspilling.

Bruk knappene på WF-XB700-hodetelefonene for å spille av, stoppe eller hoppe over spor og justere volumet. De gir deg også en enkel måte å få tilgang til smarttelefonens taleassistent på og svare på anrop håndfritt.
Du kan enkelt koble til smarttelefonens taleassistent ved å trykke på en knapp. Deretter kan du få retningsanvisninger, spille av musikk og kommunisere med kontaktene dine.
Samtalen flyter lett med enkel håndfri oppringning, takket være den innebygde mikrofonen. Du trenger ikke engang å ta opp telefonen fra lommen.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1628887

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale