Parfyme fra Sol de Janeiro

I Brasil er duft mer enn bare noe vi bruker, det handler om å skape en verden vi elsker å leve i. Vi kaller dette synet for Cheirosa, og det er vår Brazilian Beauty-hemmelighet. Det er ikke bare en måte å forklare Cheirosa på, men kort fortalt betyr det å dufte godt fra soloppgang til solnedgang.
Vår Coco Cabana Mist fanger essensen av Cheirosa med noter av kokoskrem, tropisk orkidé og ristet pralin. En duft du vil bære hele tiden. Spray fra topp til tå slik at duften beveger seg med deg hele dagen, på sengetøyet eller til og med i tørketrommelen. Å omgi seg med duften du elsker, er Cheirosa.

Cheirosa '39 er luksuriøst utformet og kysset med uimotståelige noter av kokoskrem fra unge, grønne kokosnøtter, tropisk orkidé og ristet pralin. En sofistikert kokosduft inspirert av det brasilianske ikonet Carmen Miranda.

Duftinspirasjon:
Coco Cabana Cheirosa '39-duft er inspirert av den brasilianske sensasjonen Carmen Miranda. Talentfull, vakker og majestetisk ble Carmen en internasjonal stjerne og et symbol for Hollywoods gullår 1930-1950. Hun blomstret også under Brasils gullår, og rettet lyskasterne mot brasiliansk musikk, dans og kultur slik at hele verden kunne forelske seg. 1939 markerer det året da Carmen først ble sett i det som skulle bli hennes ikoniske frukthatt. Cheirosa '39 feirer det ikoniske øyeblikket med en ikonisk duft for å fange ytterligere en brasiliansk sensasjon.

Duftnoter:
Toppnoter: kokoskrem
Hjertenoter: varm vanilje, tropisk orkidé
Bunnoter: kremet sandeltre, ristet pralin

Artikkelnummer: 1626351

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale