Kaffetraktere fra Severin

Rykende traktekaffe fra stadig nymalte bønner
Denne trakteren fra tyske Severin er etterlengtet. Severin har hatt stor suksess med sin store kaffetrakter med kvern, som selvsagt fortsatt er i sortimentet. For kunder som ikke har behov for en veldig stor trakter, men likevel ikke vil kompromisse med kaffeopplevelsen, er dette det åpenbare valget!

Trakteren er utrustet med en kvern med maleverk av høy kvalitet i rustfritt stål, noe som raskt og effektivt maler bønnene slik du vil. Malingsgraden kan nemlig justeres fra grov helt ned til skikkelig finmalt. På oversiden finner du bønnebeholderen som du fyller med favorittbønnene dine - eller hvorfor ikke blande to ulike sorter for å oppdage en ny smakskombinasjon? Bønnebeholderen rommer ca. 100 g bønner. I de tilfellene du bruker ferdigmalt kaffe, velger du bare innstillingen beregnet for dette, og trakter kaffen din som vanlig.

Evighetsfilter og design
Trakteren kommer med et såkalt evighetsfilter, noe som er et ekstremt finmasket kaffefilter i metall som kan brukes uendelig mange ganger. Det er også mulig å bruke et tradisjonelt papirfilter. Det enestående designet er et annet høydepunkt ved denne trakteren. Ikke nok med at den rustfri konstruksjonen rent estetisk gjør deg flott på moderne kjøkken - den har også en bredde på kun 17 cm som gjør at den tar minimalt med plass på benken! Konklusjonen er at dette er en kaffetrakter for deg som foretrekker opplevelsen av nymalt kaffe, og som samtidig setter pris på design og pålitelighet.

Spesifikasjoner:
- Effekt 820 W
- Materiale Rustfritt stål
- Farge Rustfritt stål
- Antall kopper 6 stk

Artikkelnummer: 1526244

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer