Smartphones fra Samsung

Galaxy Note10 er utviklet for høy ytelse. Et multiverktøy for deg som vil mer. Galaxy Note10 gir virkelig store muligheter i et kompakt format. Den har et kamera som gir store kreative muligheter og et batteri som rekker til mer enn 24 timers bruk. Den har en stor, nesten heldekkende skjerm, og selvsagt S Pen som gjør det mulig å jobbe både raskt og intuitivt. Et verktøy for jobb og underholdning: en PC, en spillkonsoll, en notatbok, en bilde- og videoredigeringsenhet - Galaxy Note10 er alt i ett. Rett og slett en telefon for deg som stiller høye krav.

Kjenn kraften av ytelse
Takket være en helt ny Samsung-prosessor er Galaxy Note10 20% raskere enn Galaxy Note9. Til tross for økt kraft er den gjerrig på strøm, og batteriet gir mer tid til arbeid, kreering og underholdning. Batteriet varer også lengre fordi mobilen lærer seg hvordan du bruker den, og kan spare strøm ved å lukke funksjoner du ikke bruker. Dessuten er hurtigladefunksjonen oppgradert for enda raskere opplading.

WiFi-teknologien er oppgradert til WiFi6 som gjør mottakelsen mer stabil og opptil 20% raskere i omgivelser der mange WiFi-nett konkurrerer eller krasjer, for eksempel på offentlige steder.

Ytelsen gjør det også til en optimal mobil for alle som vil ta spillingen til nye nivåer. Kraften, batteriet og WiFi6-tilkoblingen gjør at det blir mindre hakking og mer tid til spill.

Kjenn kraften av design
Skjermen på nye Galaxy Note10s har 19:9-format som ikke bare yter rettferdighet til de filmene du ser på, men også gjør det enkelt å kjøre flere programmer på skjermen samtidig. Note er en stor mobil for at du skal få en større opplevelse - men takket være det ergonomiske og slanke designet ligger den herlig i hånden. Frontkameraet har et veldig lite uttak i skjermen, og kantene er minimerte, noe som gjør at skjermen dekker 95% av mobilens forside. Alt for en så stor opplevelse som mulig - i et så smidig format som mulig. Brukergrensesnittet er også tilpasset skjermens størrelse, noe som gjør det enkelt å bla og klikke på funksjoner med en hånd.

Å holde Galaxy Note10 i hånden gir en eksklusiv følelse, kantene er mykt avrundet og gir et sterkt, solid inntrykk. Den kommer i helt nye farger som kalles Aura, og når du ser dybden og den skimrende glansen hos nye Galaxy Note10 skjønner du hvorfor.

Kjenn kraften av produktivitet
Med S PEN vil du oppdage en raskere, mer presis måte å jobbe på. S Pen sitter lett tilgjengelig i telefonen, og gir deg smarte snarveier til funksjoner og programmer. Uten å låse opp eller åpne et hvilket som helst program, kan du både gjøre raske skisser og eller detaljerte tegninger. Notater kan enkelt overføres til tekstformat og benyttes i for eksempel Microsoft Word. Pennen har Bluetooth og en bevegelsessensor som gjør at den også kan brukes for å styre presentasjoner eller som fjernkontroll til kameraet.

På nye Galaxy Note10 har DeX blitt ytterligere forbedret. Med en USB-adapter kobler du Galaxy Note til datamaskinen, og kan jobbe med mobil og datamaskin parallelt på samme skjerm. Du kan benytte både mobilens apper og datamaskinens programmer, og enkelt flytte filer mellom maskin og mobil.

Skjerm: 6.3" Dynamic AMOLED (2280x1080)
Minne: 256 GB (8,0 GB RAM)
Kamera bakside: 12 MP (f/1.5-2.4 27mm wide) + 12MP /f/2.4 52mm telephoto) + 16 MP (f/2.2 12mm ultrawide)
Kamera front: 10 MP (f/2.2)
Sikkerhet: Ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykksleser (under skjermen)
Kommunikasjon: 2G, 3G, 4G, BT 5.0 LE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, NFC, GPS, Glonass, Beidou
SIM-kort: Dual-SIM (Nano-SIM)
OS: Android
Tilkoblinger: USB-C 3.1
Størrelse (H x B x D): 151 x 71,8 x 7,9 mm
Vekt: 168 g
Batteri: 3500 mAh

Artikkelnummer: 1578086

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer