Elvisper fra Russell Hobbs

Swirl håndmikser har en rekke forskjellige funksjoner som blant annet de høytytende Helix-vispene som er designet for å blande ingredienser raskere og jevnere.

Håndmikseren kommer med en Snap-on oppbevaringsveske hvor du kan samle alt tilbehør for enkel lagring - og du trenger aldri å lete etter vispene igjen!

Eksklusiv spiraldesign
Uansett oppgave er Swirl håndmikser designet for å gjøre din opplevelse mye enklere. Den eksklusive spiraldesignen forbedrer blandingen for optimal ytelse, noe som resulterer i 2 x bedre blanding*. I tillegg er spiralvispene
framstilt av forsterket nylon - for styrke og holdbarhet.

Produktfunksjoner:
350W effekt
5 x hastighetsinnstillinger og Turbo Boost
Enkel utløserknapp for sikker og enkel fjerning av tilbehør

Inneholder:
1 x Par Helix visper
1 x Par eltekroker
1 x Ballongvisp
Oppvaskmaskinsikre deler
Stående base for enkel lagring
Inkludert hendig snap on-oppbevaringsveske for alle deler

Mindre røre, bedre blanding
Swirl elvisp har justerbare hastigheter med 5 innstillinger og en ekstra Turbo Boost ved hver hastighet - for å møte alle dine miksebehov. De lave hastighetene er utformet for å være langsommere enn før, og for å gi deg mer kontroll i de første stadiene av blandingen. Den har også redusert sprut ved høye hastigheter. Ved bruk av variabel hastighet hjelper denne mikseren deg med å lage alt fra hjemmelaget suppe til perfekt krem.

USP 3: Finnes i 4 x vibrerende farger
Finn riktig Swirl Elvisp for deg, og velg mellom 4 ulike juvelinspirerte farger som turkis, Onyx, Smoky Quartz og Sapphire Blue. Med en lett skimmereffekt og kromaksenter kommer denne håndmikseren til å gi kjøkkenet ditt en «premium touch».

Artikkelnummer: 1608586

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer