Brødristere fra Russell Hobbs

Soft Pink Bubble er en moderne pastellrosa brødrister i retrostil.
Brødristeren kombinerer det tradisjonelle med det trendy, og gir et kult statement til kjøkkenet ditt. Med smekre former som smidig omfavner brødristeren, og blankt, rustfritt stål - denne brødristeren er like fantastisk i utseendet som i utførelsen av jobben. Den har også to vide åpninger som passer perfekt til brød av forskjellig størrelse, fra toast til bagels.

7 ulike ristegrader
Alle har forskjellig preferanse ved risting av brød, og her får en muligheten til å velge hvilken bruningsgrad som passer nettopp deg. Soft Pink Bubble Brødrister kommer derfor med en variabel ristegrad som lar deg velge rett temperatur for nettopp dine bruningspreferanser. Uansett om du liker en lett ristet overflate eller en bronsefarget og krispet - Soft Pink Bubble Brødrister har innstilling for deg.

Integrert ledningsoppbevaring
Elsker du et fint og ryddig kjøkken? Vil du sette en stopper for rot på kjøkkenet? Da kommer du til å elske Soft Pink Bubble Brødrister som leveres med integrert ledningsoppbevaring for å holde benkeplaten så ryddig som mulig. Når du har brukt brødristeren kan du enkelt feste ledningen rundt undersiden av risteren for smart oppbevaring.

High Lift-funksjonen
Er du ute etter en måte å ta din lekre toast ut av brødristeren uten å brenne fingertuppene? Da kommer du til å elske High Lift-funksjonen på Soft Pink Bubble brødrister som hjelper deg med å ta ut toasten med letthet. Og du kan også si farvel til bekymringen for at toasten skal sette seg fast i brødristeren ettersom High Lift-funksjonen kan redde enhver brødskive.

Artikkelnummer: 1553298

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer