Brødristere fra Russell Hobbs

Soft Green Bubble er en moderne pastellgrønn brødrister i retrostil.
Brødristeren kombinerer det tradisjonelle med det trendy, og gir et kult statement til kjøkkenet ditt. Med smekre former som smidig omfavner brødristeren, og blankt, rustfritt stål - denne brødristeren er like fantastisk i utseendet som i utførelsen av jobben. Den har også to vide åpninger som passer perfekt til brød av forskjellig størrelse, fra toast til bagels.

7 ulike ristegrader
Alle har forskjellig preferanse ved risting av brød, og her får en muligheten til å velge hvilken bruningsgrad som passer nettopp deg. Soft Green Bubble Brødrister kommer derfor med en variabel ristegrad som lar deg velge rett temperatur for nettopp dine bruningspreferanser. Uansett om du liker en lett ristet overflate eller en bronsefarget og krispet - Soft Green Bubble Brødrister har innstilling for deg.

Integrert ledningsoppbevaring
Elsker du et fint og ryddig kjøkken? Vil du sette en stopper for rot på kjøkkenet? Da kommer du til å elske Soft Green Bubble Brødrister som leveres med integrert ledningsoppbevaring for å holde benkeplaten så ryddig som mulig. Når du har brukt brødristeren kan du enkelt feste ledningen rundt undersiden av risteren for smart oppbevaring.

High Lift-funksjonen
Er du ute etter en måte å ta din lekre toast ut av brødristeren på, uten å brenne fingertuppene? Da kommer du til å elske High Lift-funksjonen på Soft Green Bubble brødrister som hjelper deg med å ta ut toasten med letthet. Og du kan også si farvel til bekymringen for at toasten skal sette seg fast i brødristeren ettersom High Lift-funksjonen kan redde enhver brødskive.

Artikkelnummer: 1553300

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale