Brødristere fra Russell Hobbs

Russell Hobbs Legacy Floral brødrister
Dekorer kjøkkenet ditt med vakre blomster! Legacy Floral er en elegant brødrister i hvitt med dekorative svarte blomster. Beundre de vakre blomstene som strekker seg rundt begge sider av brødristeren hver gang du nyter perfekt ristet brød. Det er ikke bare det elegante designet hos Legacy Floral brødrister som tiltaler. Uansett om du serverer din partner frokost på sengen om morgenen eller om du fikser et mellommåltid til dine barn etter skolen kan du med den raske risteteknikken bruke mindre tid på å riste og mer tid sammen.

55% raskere
Alle moderne kjøkkenapparater skal møte de øyeblikkene når du trenger å tilfredsstille din sult raskere. Legacy Floral brød er 55% raskere enn tradisjonell brødrister slik at du kan egne tiden din på andre ting.

Jevnt ristet brød
Hvor irriterende er det ikke når du skal spise ristet brød og oppdager at den ene siden perfekt ristet og den andre siden er brent? Legacy Floral har en sentreringsguide som betyr at brødskiven havner i midten av brødslissen og blir derfor like mye ristet på begge sider.

Ekstra vide brødslisser
Uansett om du liker ferdig oppskjært brød eller en nystekt skive fra bakeriet har Legacy Floral brød ekstra vide brødslisser slik at også de tykke skivene får plass.

Tin opp brød fra fryseren
Har du glemt å ta ut brød fra fryseren? Men Legacy Floral brødrister kan du med opptiningsfunksjonen enkelt tine opp brød med et enkelt tastetrykk. Har du en skive ristet brød som har blitt kald? Med hjelp av gjenoppvarmingsfunksjonen kan du enkelt varme opp brødskiven på nytt og nyte den varm.

Funksjoner:
- Opptil 55% raskere* risting
- Justerbar ristegrad
- Oppvarming av f.eks. boller
- Ekstra vide brødslisser med sentreringsguide
- Opptiningsfunksjon
- Gjenoppvarmingsfunksjon
- Stoppknapp

Artikkelnummer: 1509504

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer