Brødristere fra Russell Hobbs

Russell Hobbs Colours Plus brødrister kommer garantert til å sette farge på kjøkkenet ditt. Med sin rolige himmelblå farge kan du nyte et nyristet smørbrød og samtidig føle roen legge seg i hjemmet. Uansett om det er helgefrokost med hele familien eller om du nyter stillheten alene ved frokostbordet er denne himmelblå brødristeren den perfekte detaljen som forvandler kjøkkenet til en stilig og rolig plass.

Om stilen og designen ikke er nok for deg kanskje vi kan lokke med raskere risting? Du har kanskje ikke alltid dårlig tid men hvem vil sitte og vente når man er sulten? Vår innovative hurtigristeteknologi rister en brødskive 50% raskere*

Ekstra vide brødslisser
Denne himmelblå brødristeren fikser både tynne og tykke brødskiver. Takket være sentreringsguiden sørger brødristeren for at dine brødskiver blir jevnt ristet uansett hvilken ristegrad du har valgt.

Lift and Look
Er du ikke sikker på hvilken innstilling du skal velge og er redd for å brenne brødskivene dine? Med den smarte lift&look-funksjonen kan du når som helst under ristingen løfte opp brødskivene ved å heve på reguleringen uten å avbryte ristingen.

Ingen flere unødvendige brødsmuler
Si farvel til massevis av brødsmuler på kjøkkenbenken. Takket være det avtagbare smulebrettet samles brødsmulene opp og du kan enkelt kaste det i søplebøtta.

Stoppknapp og opptining
Har du glemt å ta brødet ut av fryseren og har lyst på en skive til lunch? Med opptiningsfunksjonen kan du enkelt tine opp frosset brød på et blunk.

Funksjoner:
- Opptil 50% raskere risting
- Lift&look-funksjon
- Bollevarmer
- Justerbar ristegrad
- Ekstra vide brødslisser

Artikkelnummer: 1509505

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer