Dyner fra Ringsted Dun

Andedundyne med bæreevne 9 - 90% ny europeisk andedun/10% småfjær. Klasse 1 - stoff i bomull, super soft cambric Ne60/60, konstruksjonen er 6x8 ruter. Bruk enzymfritt vaskemiddel, og tørk i tørketrommel til produktet er helt tørt. Dunvekt 380 gram.

Ringsted Dun gir en sann opplevelse av luksuriøs søvn. Dynene og putene er produsert av det fineste, naturlige fyllet for å garantere deg høyeste kvalitet av søvn og komfort i sengen. Det beste og største dunet er spesielt valgt ut for bedre isolering, høyere kvalitet og framfor alt ditt velbefinnende.
Nyt ditt Ringsted dunprodukt i mange år framover.

Dundyner og dunputer fra Ringsted Dun er sertifisert i hht både Downafresh® og NOMITE, noe som gir deg god beskyttelse mot allergifremkallende emner. Downafresh® er din garanti for at dynens fyll er av høyeste kvalitet, helt rent og uten mikroorganismer og virus. NOMITE garanterer at produkter med dette sertifikatet er sikret mot sengemidd, ettersom stoffet er så tett i veven at midden ikke kan trenge gjennom. Det betyr også at disse dynene og putene egner seg for personer med utviklet allergi mot midd.

  • Varmegrad: Sval
  • Fyll: 90% Dun, 10% Fjær
  • Ytterstoff: 100% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 60°

Artikkelnummer: 1034770-01-79

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale