Hygientrimmere fra Remington

La oss erkjenne når det kommer til kroppshår er det mange menn som synes less is more . For deg som vil ha full kontroll over kroppshåret, også på mer intime steder på kroppen, så har Remington produsert Delicate & Body Hair Trimmer For intimbarbering. Spesialdesignet for menn som er nøye på å holde en fresh og trimmet look, også der nede.

I og utenfor dusjen
Med perfekt utformet TST-blad trimmer den ned til 0.2 mm og har en smal enkel design som tilbyr en skånsom barbering og trimming som også kan brukes i dusjen. Med opphengsløkken og den slimme designen er den alltid lett å ha for hånden i dusjen.

Litiumkraft
Delicates er litiumdrevet og gir deg hele 60 min bruk og har tre tilhørende kammer på 2, 4 og 6 mm og garanterer både våt og tørr bruk. Det litiumdrevne batteriet gir deg hele 60 minutters bruk som er tiden du trenger for å trimme deg overalt!

Avrundede blader gir skånsom trimming
Remington Delicates & Body Hair Trimmer er utrolig behagelig og enkel å bruke med sin smale lettvektige design og kommer til også på de mest intime delene på kroppen. Bladene er av rustfritt stål samt har en behagelig tupp som er avrundet og gir deg en skånsom barbering. Du kommer til å ha full kontroll over din trimming da du kan velge mellom 3 kammer på 2, 4 og 6 mm.

Artikkelnummer: 1012502

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer